27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA MEYDANLARDA!

ISPARTA MEYDANLARDA!

Isparta

Türkiye'nin birçok kentinde olduğu gibi Isparta’da da binlercevatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara indi, dün gece yaşanan darbe girişimini protesto ediliyor.

Kaymakkapı Meydanı’nda toplanan halk darbe girişiminiprotesto ediyor. Vali Şehmus Günaydın ise Valilik önünde toplanan vatandaş ilebir araya geldi. Gün içerisinde halkı meydanlara davet eden Vali Günaydınkendisi de halkla birlikte demokrasi nöbetine katıldı. Vali Şehmus Günaydın, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun vatandaşlarla fotoğraflar çektirdi.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serife

17 Temmuz 2016 Pazar 20:52

Hainsiniz yazan arkadas senden iyi hainmi olur

biz meydanlardayız darbeciler nerede

17 Temmuz 2016 Pazar 14:32

sokaklara çıkmaya ne gerek var diyen kardeşler siz kenan evrenin ismet inönünün sözleini hiç duymadınız anlaşılan biz darbe yaptığımızda kimse bize karşı gelmedi ankara güven parkta 1000 kişi toplansaydı biz bu darbeyi yapamazdık dediğini biz oraya eğlenceye gitmiyoruz neye gidiyoruz biliyor musun durun ben size anlatıyım bu sokakları bu caddeleri bu mukaddes toprakları darbeci postallara bir daha Allah'ın izniyle ezdirmiceğimizi söylemeye gidiyoruz birlik olmaya dua etmeye kur'an okumaya gidiyo

DERİN DEVLET

17 Temmuz 2016 Pazar 10:35

Tarih, zor zamanların çocuğudur. Bu toplum da zor zamanların toplumudur: Haçlıların ve Moğolların İslâm dünyasını kasıp kavuran, yangın yerine çeviren saldırılarını Türk'üyle Kürd'üyle omuz omuza vererek püskürtmüş bir halktan sözediyoruz.Dün, birbirimize omuz verdiğimiz için, bin yıllık insanlık tarihini üç kıtada biz yazdık, beraber yaptık. Şer güçler, bu gerçeği çok iyi bildikleri için aramıza fitne-fesat tohumları ektiler, bizi birbirimize düşürmeye yeltendiler; çok acılar çektik

Vatandaş rıza

17 Temmuz 2016 Pazar 08:13

O kadar vatandaşımız, polisimiz, askerimiz ölmüş siz sabaha kadar eğlence yapıyorsunuz. Korna sesleri, egsoz sesleri sabaha kadar susmadı. Neyi kutluyoruz kardeşim biz, türk vatandaşının türk askerini linç etmesini mi? Türk askerinin türk vatandaşına kurşun sıkmasını mı? Edep yahu!

Rıza

18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:36

Sen kimin adına yazıyorsun Allah aşkına. Milletin sokağa çıkıp dik duruşu sizi baya rahatsız etmiş görünüyor. Kahraman Türk Askeri içindeki bir avuç cuntacıyı Türk askeri diye takdim ederek ne yapmaya çalıştığını sanıyorsun ki? Müsterih ol bu millet askeri de cuntacıyı da çok iyi bilir. Askere sevgisini belli ederken Cuntacıya da tavrını.

ahmet

17 Temmuz 2016 Pazar 11:49

hala anlamadınsa senin için gerçekten çok üzüldüm.

AA

17 Temmuz 2016 Pazar 10:56

FETÖCÜLERİN FİYASKOSUNU KUTLUYORUZ. 30 AĞUSTOSU NEDEN KUTLUYORSAK ONDAN KUTLUYORUZ CAHİL

A

17 Temmuz 2016 Pazar 01:07

Şebeksiniz ya şebek. İnsanlara meşkale lazımdı iyi oldu işte. Yaz günü hava sıcak çıkıp festival kutlamak iyidir. Arabalar apaçi motorlar egzost sesleriyle müzik sesleriyle geçer. Onca şehit verdik neden sokağa dökülmedin Isparta. Şu sözü unutmayın, eğer cahil değil araştıyorsanız hatırlarsınız; milleti sokağa salan haindir!!

A ya

18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:33

Şebek kim acaba? polis yada sivili pkk haininin şehit etmesi ile Kahraman Askerlerimiz arasındaki bir avuç Asker müsveddelerinin şehit etmesini aynı katagoriye koyup neden daha önce sokaklara dökülmediniz diyen zavallı. Sanırım sen henüz darbe nedir bilmiyorsun. Bu kez Halka silahını çeviren terör örgütü değil, terör örgütü ile savaşsın diye bizim paramızla eline silah verdiğimiz cuntacı çapulculardı. Umarım farkı anlayabilirsiniz.

ahmet

18 Temmuz 2016 Pazartesi 08:51

bu millete sebek diyen hashasi,sen nesin kimin kuklassin hashasi beyin bile yok sizlerde bir deccalin pesine takilmis cehenneme sürünüyorsunuz zavallilar,su laflari yanimizda söyle yüregin varsa sana dünya kac bucak ögretelim adi köpek.

ahmet

18 Temmuz 2016 Pazartesi 08:45

****ün yiyorsa meydana cik söyle bunlari it, kac kilosun görelim bakalim.

ahmet

17 Temmuz 2016 Pazar 11:49

ye sen nesin acaba

AA

17 Temmuz 2016 Pazar 10:50

ASIL ŞEBEK SENSİN ŞEREFSİZ

Dere Boğazı

17 Temmuz 2016 Pazar 09:49

Milleti ne için sokağa saldığınız(davet ettiğiniz) önemlidir.

vatandaş

17 Temmuz 2016 Pazar 09:01

bu devleti yıkmaya peşkeş çekmeye kalkanlar hain olmuyorda devletine vatanına sahip çıkmaları için halkı seferber edenlermi hain oluyor hangi gözlükten bakıyorsun bilmiyorum ama gözlüğün camını bi sil o zaman daha iyi görürsün, şebekliğe gelince ben vatanım için gerekirse şebek gerekirse şehit olurum bunu her insan anlayamaz rabbim anlayanlardan eylesin inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR