25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA KOM'DAN 17 OPERASYON

ISPARTA KOM'DAN 17 OPERASYON

Isparta

ISPARTA'DA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Temmuz ayı içerisinde 17 adet operasyon gerçekleştirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada; "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce suç ve suçlu ile mücadele kapsamında 2020 yılı Temmuz ayı içerisinde 17 adet operasyon gerçekleştirilmiştir. Yapılan çalışmalarda; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Kurma, Yönetme ve Üye Olma, Tefecilik, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet, Vergi Kaçakçılığı, 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet, Zimmet, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Muhalefet ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından 30 şüpheli hakkında adli işlem yapılmıştır.

Yakalanan şüpheli şahıslardan; 38 adet sikke, 1 adet obje, 1 adet el dedektörü, siyah deriden oluşan 2 adet korumalık, 1 adet kama kılıfı, 1 adet içinde arapça yazılar bulunan sapsız bıçak, 1 adet arapça el yazması eski kitap, 20.200 dal boş ve 180 dal içi doldurulmuş makaron, 31 Kg kıyılmış tütün ile çeşitli senet, sözleşme ve evraklar ele geçirilmiştir. Ayrıca haklarında arama kararı bulunan 4 şahıs ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde yakalanmış, 3 şahıs adli makamlarca tutuklanmış olup, 1 şahıs ise adli makamlar tarafından serbest bırakılmıştır.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Keşke bende bulsam

06 Ağustos 2020 Perşembe 12:30

Yerin altındakinin kime ne faydası var adamlar kazmış bulmuş müzeler para vermiyoki insanı enayi yerine koyuyorlar millette başkasına satıyor resmen adamın elindeki mala çöküyorlar

Ispartalı

06 Ağustos 2020 Perşembe 08:25

Yav bırakın fakir fukaranın içeceği tütünü yakalamayı ısparta mahvolmuş haberiniz yok gençler sentetik uyuşturucu içmekten beyinlerini kaybetmişler lütfen bu yazıyı duyan emniyet güçleri sokak ve caddeleri kontrol altına alalım ALLAH bütün gençlerimizi korusun

Isparta sevdalısı

05 Ağustos 2020 Çarşamba 13:55

KOM personeli ve emniyetimiz çalışıyor tebrik ederiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR