16 Nisan 2024 Salı

Isparta Kafeler Caddesi'nde Şok Baskın!

Isparta Kafeler Caddesi'nde Şok Baskın!

Isparta

Isparta Kafeler Caddesi ve çevresinde bulunan alkollü işletmeler ile umuma açık mekanlar Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi

 

Isparta Kafeler Caddesi ve çevresinde faaliyet gösteren alkollü işletmelere akşam saatlerinde, polis tarafından şok baskınlar düzenlendi.

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekipler koordinesinde yapılan baskında, işyerlerinde bulunan şahısların Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulamaları yapılırken, canlı müzik ve kapalı alanda sigara kullanılmaması konularında da uyarılarda bulunuldu.

 

Yaklaşık 1 saat süren denetim çalışmalarında, 8 mekan denetlenirken, bu işyerlerinde bulunan 160 kişinin de GBT sorgulaması yapıldı.

 

Kimlik sorgulaması yapılan şahıslar arasından 1 kişinin arandığı gerekçesiyle yakalandığı belirtilirken, söz konusu işyerleri içersinde kurallara uymayan işyerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin alkollü ve umumaaçık mekanlarda bu tür denetimleri sürdüreceğine dikkat çekilirken, vatandaşınhuzur ve sükunu için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR