19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA İYİ PARTİ'DE KONGRELER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Eğirdir İlçe Kongresinin 1. Olağan Kongresi bugün gerçekleşti.

Isparta

Kongreye İYİ Parti Milletvekili Nuri OKUTAN, Eski Milletvekili Nevzat KORKMAZ, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK, İl Yöneticileri, İlçe Yöneticileri ve Partililerin yanı sıra, Eğirdir CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut SAĞLAM, Demokrat Parti Belediye Meclisi Üyesi Hasan Bilal TARAN,  MHP Belediye Meclisi Üyeleri Ramazan KURT, Şükrü SAVAŞ, Esnaf Odası Başkanı Murat YALKIN, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN ve çok sayıda davetlinin katıldığı görüldü.

İlçe Başkanı F. Özgür TANDOĞAN faaliyet raporunu okuyarak; ‘ İl Başkanımızın görevlendirmesi ile 08/12/2017 tarihinde kurucu üyeler olarak göreve başladık. Bu süre zarfında üye kayıtları yaparak İlçemizde teşkilatlanmayı hızlandırdık ve bu gün için kongre kararı aldık. İlçemizde yapılan tüm etkinliklere partimizi temsilen katıldık. Partimizin varlığını pekiştirmek, güçlendirmek ve iktidarın en güçlü adayı olma hedefine ulaşmak yolunda tüm zorluk ve engellemelere inat çalışmamızı inançla devam ettirdik.

Eğirdir’de İYİ Parti olduğu güçlü bir şekilde girdiğimiz inancını yaşıyoruz. Bu kongreden sonra da göreve gelecek Yönetim Kurulu arkadaşlarıma inanıyor başarılar diliyorum, dedi.

İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK’in Başkanlığında kurulan divanın olışumundan sonra siyasi konuşmalarla kongre devam etti. Fatma UÇARLAR yaptığı konuşmada; ‘Köprü olmuş  medeniyet üstünde, Camilerin, türbelerin üst üste, Benimlesin hayalimde ve düşte, Hasret alevin köz olmaz Eğirdir, Ata’mıza, hediyen Can Adası, Altınkumdur sevdaların rotası, Baba Sultan gönüllerin potası, Seni sevmeyen öz olmaz EĞİRDİR sözleri ile konuşmasına başladı. Kurulumuza katılan saygıdeğer İYİ’ler, İYİ’likte buluşanlar, ‘Türkiye İYİ Olacak’ sloganımız ile yola çıkanlar, ve sesimiz, soluğumuz olan basınımızın fedakar temsilcileri. Yedi renkli gölü olan EĞİRDİR İlçesi 1. Olağan kongresine hoşgeldiniz. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in dediği gibi İYİ Parti CESURLAR hareketidir. Şuan içinde bulunduğumuz dönemde böyle bir hareketin içinde olmak her yüreğin harcı değildir. Bu yüce yürek, siz değerli katılımcıların yüreğidir. Bu yüce yürek Genel Başkanımız Meral  AKŞENİR’in yüreğidir.

İYİ Parti dış politikada popülist yaklaşıma son vererek, yeniden iyi bir politika ile komşularımızla, yakın çevremizle ve bütün dünya ülkeleriyle dostluk ve işbirliği ilişkilerini kuracak, uygulanacak politika ile TÜRKİYE İYİ olacaktır. İyi Parti göçlere, bilhassa donanımlı beyin göçlerine DUR diyecektir. İYİ Parti Milletimize kavga yerine huzur ve güvenlik verecektir.

ÖYLEYSE; Parti devleti değil, hukuk devleti isteyen herkesi, Liyakat esasına göre yönetilen bir kamu düzeni isteyen herkesi, Adil seçim, adil yönetim, adil yargı isteyen herkesi. Ayrımcılığın ve ötekileştirmenin olmadığı bir toplum isteyen herkesi.

İYİ Partiye davet ediyoruz. İYİ Parti sadece bizlerin değil 100’ün umududur. EĞİRDİR İYİ OLACAK. ISPARTA İYİ OLACAK. TÜRKİYE İYİ OLACAK. TÜM OYLAR İYİ DE BULUŞACAK’ dedi.

Eski Milletvekili Nevzat KORKMAZ yaptığı kısa konuşma sonrası kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum, dedi. İYİ Parti Milletvekili Eğirdir’li hemşehrimiz Nuri OKUTAN ise yaptığı uzun konuşmayla İYİ Parti’nin hedeflerini tek tek anlattı. Parti içi demokrasiye ve milletimizin demokrasisine önem veriyoruz diyen OKUTAN İYİ Parti’nin isminde bulunan amblemdeki harfleri açıkladı. İ harfinin İyi’yi temsil ettiğini, Y harfinin Yardımlaşmayı ve İ harfinin İnsanları temsil ettiğini açıkladı. Meral AKŞENER önderliğinde hiç bir vatandaşımızın geçmiş siyasi düşüncelerine takılmadan hareket ettiklerini belirten OKUTAN Eğirdir’li hemşehrilerinden destek istyeyerek kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Diç Hekimi F. Özgür TANDOĞAN Başkanlığında Eğirdir İYİ Parti İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu.

Ramazan ATAY, Tahsin TAŞBAŞ, İlhan BİRTANE, Ahmet ÇEVİK, Mehmet AĞAÇAYAK, Serdar ÖZDEMİR, Erol KILINÇ, Hüseyin DEMİRTAŞ, Muhammet YAVUZASLAN, Hakan AVCULAR, Fatma KARACA, Aylin SAVAŞ, Canan YİĞİTBAŞI, Tuba KARACA, Banu TANDOĞAN, Merve GÖNÜLLÜ, Sezai ÜZMEN, Hüseyim ÖÇAL, Özgür OKUTAN, Erkut SAVRAN, Hüseyin YILMAZ, Hacer KARACA.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serkan k

11 Şubat 2018 Pazar 10:00

''BİZ VATANIMIZI SATMAYIZ, PARTİMİZİDE SATMAYIZ'' madem ''mhp kadın kollarına girip hiç çalışmadı, nerde yemekli toplantı var gitti. düğünü yaptı topladı altınları hadi bu sefer de iyi partiye birazda bunların yanında gezip pazarlarda arkasından konusursunuz.'' madem bunları yaptı parti içinde neden barındırdınız.tencere dibin kara senin ki benden kara.bırakın bu b.k atma işlerini önünüze bakın vatan vatan diyosunuz işiniz gücünüz işinize gelmeyen adamı yaftalamak.partici değil vatancı olun

dado

11 Şubat 2018 Pazar 00:50

o dişçi bi kere yanlış bi tercih. kadroda al birini vur birine halk yok. bazılarına selam veriyordum adam diye onuda vermeyceğim.

BİZ VATANIMIZI SATMAYIZ, PARTİMİZİDE SATMAYIZ

11 Şubat 2018 Pazar 00:21

Bugün partisini satanlar unutmayın yarın vatanı satar. mhp kadın kollarına girip hiç çalışmadı, nerde yemekli toplantı var gitti. düğünü yaptı topladı altınları hadi bu sefer de iyi partiye birazda bunların yanında gezip pazarlarda arkasından konusursunuz. MHP nin sayesinde adam kılığına girmiştiniz, gemiyi önce fareler terkedermis, yaşadıkça görüyoruz.

Sizi gidi İYİler

10 Şubat 2018 Cumartesi 15:38

Bu kadar İYİ insanlardınız da MHP'de neden bişey beceremediniz de pasifleştiniz. Hepinizin derdi koltul

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR