23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA İYİ PARTİ'DE KONGRELER BAŞLIYOR

25 Ekim tarihinde kuruluşu tamamlanan İYİ Parti, Isparta’da Sütçüler ve Gönen dışındaki Merkez İlçe dahil 11 ilçede yapılanmasını tamamladı. İYİ Parti’de şimdiki gündem ise 9 Şubat’ta başlayacak olan kongreler süreci.

Isparta

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada “Şubat ayının ilk çeyreği, İYİ’lerin yoğun çalışmaları ile geçecektir. İYİ Parti İlçe Başkanlıklarımız 1. Olağan kongrelerine aşağıda belirtilen tarihlerde çıkacaklardır.

09 Şubat 2018 Aksu, Atabey, Keçiborlu, Senirkent, Uluborlu

10 Şubat 2018 Eğirdir, Gelendost, Şarkikaraağaç, Yalvaç, Yenişarbademli

11 Şubat 2018 Merkez İlçe.

İlçe teşkilatlarımızın kongrelerinin ardından da İYİ Parti İl hizmet binamızın açılışı ve İl Olağan kongresi yapılacaktır.

Tüm hemşerilerimizi yanımızda görmek ve 2018 Yılının İYİ’likler içerisinde geçmesi dileğimizle” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zamir

27 Ocak 2018 Cumartesi 14:11

nato ablasından genel başkan. yersen.

anti feto

27 Ocak 2018 Cumartesi 12:55

Fetoculari bekliyoruz haydi bakin elinizde kala kala bu kaldi boyunuzun olcusunu alin sizden olan tek daliniz bu Allah zulum edenleri soru calip bu genclerin hakkini yiyenleri hele hele hoca gorunup cebinde hac tasiyanlari helak edecektir

Halka ve adalete yakın okun yeter

27 Ocak 2018 Cumartesi 12:41

Halka yakın gibi görünen partilerden ve suistimalcilerden kurarsında adı iyi . veya başka bir parti fark etmez. Network marketing ciler gibi bu siyasiler. Bu gün a partisi. Olmadı b firması. Halkın gerçekten içinde. Başlarken değil hep yanında olun. Oy verdiniz parti bizi ne hale getirdi bi bilseniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR