28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA İYİ OLACAK TÜRKİYE İYİ OLACAK

Meral Akşener’in liderliğini yaptığı İYİ Parti Isparta’da teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam dün gazetecilerle bir araya gelerek İYİ Parti’nin Isparta’daki yol haritasını anlattı.

Isparta

İYİ Parti’nin Isparta Kurucu İl Başkanı olarak atanan Mustafa Şimşek ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, dün ilk kez gazetecilerle bir araya gelerek siyasetin yeni yüzü İYİ Parti’nin Isparta’daki yol haritasını açıkladı.

 

TÜRKİYE’NİN İHTİYACI OLAN ANLAYIŞ

Kurucu İl Başkanı Şimşek, “Üzerimize tevdi edilen bu görevin zor ve mesuliyetli bir görev olduğunun bilincindeyiz. Ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Şimşek, partilerinin siyasetin tam merkezinde yer aldığına dikkat çekerek “Eğer bir yön belirtmek gerekiyorsa siyasetin tam merkezindeyiz. Biz bu yola çıktıktan sonra gördük ki; Türkiye’mizin gerçekten bu şekilde bir siyasi anlayışa ihtiyacı varmış. Bunu halkımızın yoğun ilgi ve alakasından bariz bir şekilde anlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şimşek; İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na genç işadamı Hasan Büyükçam’ın getirildiğini de belirterek “Uzun istişareler sonucunda Merkez İlçe Başkanlığımıza Isparta’nın tanınmış, genç ve başarılı işadamlarından Hasan Büyükçam uygun görüldü. Hasan bey büyük başarılara imza atmış bir kardeşimiz. Bu başarılarını siyasette de sürdüreceğine inancımız tamdır” dedi.

 

İNSANLIK TARİHİNE İYİ İNSANLAR

ARMAĞAN ETMİŞ BİR MİLLETİZ

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam da konuşmasında “İyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana,Hacı Bektaş-i Veli, Yunus Emre gibi sayamadığımız birçok büyüğümüz bu milletin iyi insanları arasından yetişmiştir. Onlar insanlara ve insanlığa iyiliği, güzelliği, hoşgörüyü öğütlediler. İyiliğin peşinden koştular, iyi insanlar yetiştirdiler. İyi insanlar bu toprakları onurlandırdıktan sonra bu topraklardan üç kıtaya hakim olan Osmanlı devletini doğurdular. O büyük devlet emperyalist güçler tarafından parçalanırken halkı için en iyi yönetim biçimi Cumhuriyet diyen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları laik, hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdular. Dünyadaki birçok çağdaş ve ileri dediğimiz ülkelerden önce kadınlara seçme ve seçilme hakkını verdiler. Anadolu’nun iyi kadınları 1930‘lu yıllardan bu yana meclisimizde, belediyelerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde hem temsil edici hem temsilcilerini seçme hakkına sahip oldular” dedi.

 

ISPARTA İYİ OLACAK TÜRKİYE İYİ OLACAK

Büyükçam; “Yaratılanı severim Yaratandan ötürü” diyerek tarihte Türkler gittikleri yerlere sevgi kültürünü götürdüler. Bizler de bu inançla yola çıkıyoruz. İyi insanlar, iyi bir Türkiye için bir araya gelecek Isparta iyi olacak Türkiye iyi olacak. Zor dönem de ve zor şartlar da yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Tarih hep şahitlik etmiştir ki zor zamanlar her daim demokratik siyaset ile aşılmıştır. Milletimiz kararmakta olan ufkunu “iyilik güneşiyle” aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. Milletimiz yeni bir iktidarla iyi bir Türkiye yolunda devam etmek niyetini İyi Partinin doğuşuyla bir kez daha göstermiştir. Özgür, güvenli ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşularıyla barışık, ekonomi için güvenilir, Uluslararası platformlarda saygın, devleti milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan, geleceğine umutla bakan, adil ve eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile genci, yaşlısı, kadını, erkeği ile hep birlikte yola çıkıyoruz. Partimizin çağrısı; 21. Yüzyıl gerçeklerini doğru okuyabilen çağa ayak uydurabilen güçlü, zengin, huzurlu, bireyleri mutlu Türkiye çağrısıdır. İyi Türkiye çağrısıdır” ifadelerini kullandı.

 

YEREL DİNAMİKLERİN LOKOMOTİFİ OLACAĞIZ

Isparta için yerel politikalar ve projeler üreteceklerini kaydeden Büyükçam, “Şahsım ve oluşturacağımız merkez ilçe yönetimi, tüm iyi parti yönetimleri ve üyeleri gibi çalmadığımız kapı, selamlamadığımız insan, girilmedik gönül bırakmayacaktır. Toplumumuzun sıkıldığı, hoşgörüden yoksun, kırıcı, sert usluplü tavrı bir kenara bırakıp hoşgörüyle, kucaklayıcı, birleştirici iyi bir siyaset belirleyeceğiz. Bizler lokomotif olacağız. Neyin lokomotifi olacağız? 240 bin hemşehrimizin, 87 bin üniversite öğrencimizin, 3 bin 500 akademisyenimizin, belediyemizin, ticaret odamızın, esnaf odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın yani şehrimizin her alanının lokomotifi olacağız. Yerel ve Ulusal basın Isparta’yı ve Isparta’da İyi Parti’nin ortaya koyacağı projeleri konuşacak. Açık, şeffaf, profesyonel, faydalı, iyi bir siyaset yapacağız” dedi.

 

AKŞENER ISPARTA’YA GELECEK!

Öte yandan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, partilerinin İl Merkezi için 113 Cadde üzerinde bir büro tuttuklarını ve yakın bir zamanda büroda faaliyetlerine devam edeceklerini kaydederek İYİ Parti İl Merkezi’nin resmi açılış törenine Genel Başkan Meral Akşener’i davet edeceklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Derya derya

17 Kasım 2017 Cuma 22:03

Daha mustafa şimşek konuşmasını bilmiyor hep yazıdan okuyor yada okuyamıyor.konuşsa daha iyi.deöize düşen yılana sarılırmış.fetöcüler kolkola...

Cann

17 Kasım 2017 Cuma 16:15

Ağzı olan konuşuyor arkadas. Herkes oturduğu yerden siyaset yapmayı sever bizim ülkede. Böyle birileri aktif siyasete koşturdu mu böyle cahil konuşmalar baslar. Ben Hasan beyi de İYİ PARTİ yi de destekliyorum. Koltuktan kalkmadan bu ülke düzeltilemez. Yenilik lazım, genç beyinler lazim. Yolları açık olsun.

Limon

17 Kasım 2017 Cuma 11:37

Sakallı görünüme sahip beylerin iş prensiplerinden uzak olduğunu düşünüyor ve eleştiriyorum.Siyasi hayatta da bu tür kılık kıyafetlerin yerinde olması gerektiğinin inancındayım.

İYiymiş

17 Kasım 2017 Cuma 09:40

Bu partinin kiraladığı yer ücretini kim veriyor?? Maddi olarak bu partiyi destekleyen kimler çok merak ediyorum.

Ispartalı

16 Kasım 2017 Perşembe 17:53

iyi partiyi desteklemiyorum ama Hasan büyükçama başarılar dilerim. mhpde iken isa başkanın kıskandığı bir insandı. isa başkan hasanı hep pasif görevlere verdi. tıpkı diğer birkaç yönetici gibi kıskandı önünü tıkadı,hasan da mecburen iyipartiye gitti diye düşünüyorum. iyi bir kıymet bir deyerdir hasan sahip çıkılırsa ıspartaya faydası olur. mhpde iken yapamadığı birçok projeyi yapacağını düşünüyorum. halktan korkmayan halka inen birisidir hasan, isa gibi vatsaptan parti yönetmez

Ahmet YÜCEL

16 Kasım 2017 Perşembe 12:08

20 yıldır doğan güneşle ıspartamıza İYİ GÜNLERİN geleceğini ıspartamız hizmete tekrardan kavuşacağı günlerin İYİ şekilde yakın olduğunun resmidir.

Ramazan

16 Kasım 2017 Perşembe 11:30

demokrasiye inanmayan insanlar olduğu sürece bir arpa boyu yol alınmaz.Avrupadaki demokrasiye bakın,insanların eğitim seviyelerine bakın,bir de bizim yöneten ve yönetilen takınıma bakın farkı görürsünüz.

vatandaş

16 Kasım 2017 Perşembe 11:14

er meydanına çıkınca göreceğiz bakalım, bence yüzde 5 i geçemez

Gökhan

16 Kasım 2017 Perşembe 09:55

Büyüksün Yaşar başkan yürü seni kim tutar

Spartans

16 Kasım 2017 Perşembe 09:48

Yakışmadı sana

.

16 Kasım 2017 Perşembe 09:11

yanılmıyorsam gapılılardan

genç

15 Kasım 2017 Çarşamba 22:40

soldaki beyefendi kim

Ozan kaya

15 Kasım 2017 Çarşamba 22:17

Bence iiii olacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR