26 Nisan 2024 Cuma

Isparta İstiklâl’in Lastik Kesicisi Yakalandı!

Isparta İstiklâl’in Lastik Kesicisi Yakalandı!

Isparta

Isparta İstiklâl Mahallesi’nde bir gece, tuttuğu takımın mağlu polması nedeniyle alkol aldıktan sonra önüne gelen 13 aracın lastiklerini kesen şahıs yakalandı.

 

alınan bilgilere göre, olay geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş– Fenerbahçe karşılaşmasından sonra yaşandı. İddiaya göre, Beşiktaş armalı taraftar kıyafetlerini giyerek karşılaşmayı izleyen Ş.E., takımının yenilgisi sonrasın da moral bulmak içinbir lokale giderek alkol aldı.

  Daha sonra evine gitmeküzere yola çıkan şahıs, İstiklâl Mahallesi civarında önüne denk gelen parkhalindeki 13 aracın lastiklerini kesti. Olayın ardından aynı mahallede bulunanyaşadığı eve giden Ş.E., hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.

 

Ancak, şahsın alkolün de etkisiyle unuttuğu bir şey vardıki…

Onlar da çevredeki güvenlik kameralarıydı…

 

Söz konusu olayı haber alan emniyet güçleri, söz konusu lastikkesme olaylarını mercek altına alarak çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.Şahsın Bir takım  amblemli bir taraftarolduğu bilgisinin ardından söz konusu şahsı yakalama çalışması başlatanekipler, olaydan yaklaşık bir hafta sonra faile ulaştılar. Emniyet ekiplerince tespit edilerek gözaltına alınan Ş.E., hakkında yapılan suçlamaları kabulederek ve lastik kesme olaylarını kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, çok sayıda mağdur vatandaşın konuyla ilgili davacı ve şikayetçi olduğu da edinilen bilgiler arasında…

 Bilindiği gibi bir süreönce Bağlar Mahallesi’nde de bir gece 17 aracın lastikleri kesilmiş,emniyetgüçleri olayın failini yaklaşık 24 saat içersinde yakalamıştı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HAMDİ

06 Kasım 2014 Perşembe 20:07

polis yakaladıda ne oldu lastik kesiciye ne ceza verildi olan halkın aracına oldu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR