27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA İÇİN UYARI ÜSTÜNE UYARI!

ISPARTA İÇİN UYARI ÜSTÜNE UYARI!

Isparta

Isparta için yüksek hava sıcaklıkları ve düşük nem nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede bugün havanın açık ve az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu, iç kesimlerde öğleden sonra mevzii sağanak ve gök gürültülü sağanak geçmesi bekleniyor.

En yüksek sıcaklıkların Antalya'da 38, Muğla'da 39, Burdur'da 35, Isparta'da 33 derece olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın kuzey, öğle saatlerinde güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Söz konusu illerde yüksek sıcaklık, düşük nem nedeniyle yaşanabilecek orman yangınları ve diğer olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması istendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

06 Temmuz 2017 Perşembe 15:25

Doğa katliamcılarının giremediği tek yer Yeşilyurt köyü Karadağ mevkii. bölgede orman kapalılık oranı % 100. bu yüzden madencilik adı altında kimse böl****e giremiyor. ne zaman ormanlık alan % 71 altına düştü. leş kargalarının leşe üşüştüğü gibi tüm madenciler böl****e saldıracaklar.bölge geçen yıllarda 2 gün üst üste yakılmaya çalışıldı. başarılamadı. Bölgede mermer ocaklarının kenarında orman müdürlüğü kesim kararı alıp ormanlık alanı % 71 altına düşürmek için canla başla çalışıyor neden acaba?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR