25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA İÇİN REİSİN HEYBESİNDEN ÇIKANLAR

ISPARTA İÇİN REİSİN HEYBESİNDEN ÇIKANLAR

Isparta

Reisimiz Recep Tayyip ERDOĞAN bey, 18 Şubat Pazartesi günü geldiği şehrimizde, yine her zamanki gibi Ispartalılar tarafından muazzam coşku ve kalabalıkla karşılandı. Gördük ki, Reisin keyfi yerinde idi. Bu konuşmasına da yansıyordu. Öyle ki, ara ara, miting meydanı önündeki hemşerilerimizle birebir küçük sohbetler yaparak konuşmasını süsledi ve onları dinledi. Böylece hem kendini dinlemeye gelen binlerce vatandaşı da dinlendirdi, gülümsetti.

Reisimiz Recep Tayyip bey işte böylesine bir lider. Liderlik Allah vergisi.  Reiste liderlik yeteneği olduğu için, bu nedenle Reis yönetim ve iletişim alanında yeniliklere de çok açık. Zaten, Reisin ve Ak Parti'nin teknoloji ve bilimselliğe en çok ilgi duyan ve kullanan parti olduğu ülkemizdeki siyaset bilimciler ve siyaset araştırma kurumları tarafından onaylanıyor. Bu itirafı, medyadaki açık oturum programlarında zaten her gün gözlemliyoruz.   

Meydanda Reis neler demedi ki neler. En önce, Ispartalı çiftçinin kilosunu 1 (bir) liraya sattığı elmayı, Ankara'daki bir vatandaşın 10 liraya aldığını Süreyya beyden duyunca, bunun adının, ticaret değil, bunun adı vurgun ve soygun olduğu belirti. Arkasından da devletin, son haftalarda gıda fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar karşısında gereken adımları zaten attığını, dile getirerek tanzim satış noktaları sonrası market ve pazarlardaki etiketlerin yarı yarıya düştüğünü hatırlattı. Piyasanın normal seyrine dönmesi için tanzim satış müessesini hükümet olarak, bir süre daha devam ettireceklerini, eğe fırsatçılar vatandaşı soymaya devam ederlerse, hükümetin de tanzim satış sistemini sürdürmeye devam edeceğini, söyledi.

Reis Ispartalılara, şehrimize Ak Parti iktidarı süresince bugüne kadar 12 katrilyonluk yatırımın yapıldığını, bunların içinde Reisimizin kendi en büyük hedeflerinden bir olan Şehir Hastanelerinin ilk olarak Isparta'da açıldığını, ülke gençliğinin Isparta’da eğitim görmesini tercih etmesi adına, yüksek öğrenim için onbinler kapasiteli yurtlar yaptıklarını ve tüm bu hizmetlerle binlerce istihdam sağladıklarını hatırlattı. Hizmetlerin ve istihdamın seçimler sonrası adayımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN bey ile de beş yıllık dönemde artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

Ayrıca Dereboğazı-Antalya yolu, Isparta-Burdur yolu, Eğirdir-Şarkikaraağaç-Konya yolu, İstanbul-Ankara-Isparta-Burdur-Antalya yolu hızlı tren projesinin tamamlanma aşamasında olduğunu 2023’de hayata geçeceği müjdesini verdi.  

Önümüzdeki seçimler için ise, meydanı hınca hınç dolduran hemşerilerimize: 31 Mart'ta sandıkta öyle bir cevap verin ki; Kandil'deki, Pensilvanya'daki terör baronlarının dizlerinin bağı çözülsün. Merak etmeyin, fırsatçılar ve simsarlar kaybediyor. Benim milletimi, evvel Allah kimse sömüremez, dedi. Terör konusundaki başarılarımızı ve savunma sanayimizdeki yenilikleri tek tek anlattı. IMF belasının ülkeden nasıl uzaklaştırıldığını, muhalefetin de, parti içi kavgalarını bıraktığında ülke için hizmeti hatırlayacağını, bunun da ancak çok zor olduğunu, o kadar ki, Bay Kemal'in tazminat ödemekten fakirleştiğini vs. anlattı. Renkli dakikalar yaşadık meydanda vesselam. Üç-beş arkadaşımla beraber Reis'i izlerken, son yıllardaki en coşkulu mitingin bu olduğunda hep beraber mutabık kaldık.  

Evet, biliriz ki güzel atasözlerimizdendir: Misafir, rızkı ile beraber gelir. Reis misafirimizdi. Baş tacımız oldu. Sanırım, çok da memnun olarak ayrıldı Isparta'dan. Bizler de misafirimizden her zaman olduğu gibi yine memnun olduk, hoşnut olduk. Bir arkadaşımın gönderdiği şu mısralar da, mitingin hatırına sizlere hediyem olsun. Kalın sağlıcakla...

EMPERYALİSTLER ÇARESİZ, DÜNYA ÜLKEME NAZIR,

EMRET REİS, SEN EMRET, ISPARTA DÜNDEN HAZIR...

 

İsmail TANIŞMAN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İş Güvenliği Uzmanı

20 Şubat 2019 Çarşamba 15:40

İsmail beyin oğlu var bilal oda bir kaç bişiler yazsın, dinlemek lazım.:)))

Halo

20 Şubat 2019 Çarşamba 11:57

Esnaf rengini belli etmez yazmis birisi esnaf bukalemin mi her gelene 3 kurus kazanacam diye el öpsün bu iş memleket meselesi sen odakli calişmaya decam et....

Vidacı mulayim

20 Şubat 2019 Çarşamba 11:22

Ya dayı bi sus be

deniz

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:42

şükrüyü heybesine aldı gitti.elini bile kaldırmadı şükrüye şarkı söyletti hepsi bu

ademoglu

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:33

bunun karşısına çıkıp da 2 satır yazı yazacak kabadayı yok mu bu memlekette ?

Kemal

20 Şubat 2019 Çarşamba 08:42

Ruhunun güzelliği yüzüne yansimis!!!!???

Akıl sır ermiyor

20 Şubat 2019 Çarşamba 06:29

Sem kimsin bee bu yalakaliklar niyee babamın oğlu mu senin rte? Uyanın uyanın ballı kaymak yiyenler sizi hala uyutmaya devam ediyor size dee tencerenin dibini sıyırmak kalıyor tabi yandaşlardan kalırsa pay.. Eninde sonunda öyle ya da böyle gerçekler çıkacak ortaya. Bu milletin artık son çırpınışları millet ne halde sanki başka ülkede yasıyorsunuz görmüyorsunuz gerçekleri..

anti-tanisment

20 Şubat 2019 Çarşamba 02:39

Tanişment, hangi ağaç kovuğundan çıktın sen ulen?

HacıKamiloğulları

20 Şubat 2019 Çarşamba 01:40

SEN ESNAF ADAMSIN RENGİNİ BELLİ ETMEMELİSİN, AYIPTIR.. NE KADAR DİL DÖKMÜŞSÜN, BEKLENTİN NE Kİ BU KADAR KELİME OYUNU YAPION? AYIPTIR AYIPTIR

Kemal

20 Şubat 2019 Çarşamba 00:30

Bu yazıyı yazan kişinin bol miktarda balık , ceviz , fosfor yüklü gıdalar ile beslenmesi şart .Küçük bir ihtimal ama belki ise yarar.

AOY

20 Şubat 2019 Çarşamba 00:12

Yine mi sen ..! Sıktın artık

Ali

19 Şubat 2019 Salı 23:37

İlk defa geldim.ne müjde vardı.nr çoşku.standart konuşma.ben 10 yıllık akp üyesi olarak öncr Demirel'in memleketine geldim demeliydi.mezarını ziyaret etmeliydi.bu da suç balta il bşkanı ve milketvekillerinin.zamanonda Demirel i yuklayan akp efrndilerdir.hiç vaat yok .iktidar partisi belediye olursa iyi olur.

elmacı

19 Şubat 2019 Salı 23:30

ismail bey hadi vekiller elma üretim ve satış bedellerinden bi haberler ya siz?.... elma 1 tl ye mi satılıyor. çiftci 1 liraya elma satarsa seneye üretim yapamaz çıkıp reise yalan yanlış rakamlar vermeye utanmıyormusunuz. senin vekilin 1 tl derse reisin aklında da bu 1 tl kalır.

Pürtaksir

19 Şubat 2019 Salı 22:33

Bu yalaka nın her zamanki hali

Hakan yavuz

19 Şubat 2019 Salı 22:22

Her yerde aynı laflar secim öncesi hep aynı şeyler 40 gün sonra hepsi unutulacak. O yüzden bu yazı taraflı abartılı bir yazı olmuş. Klasik sabah takvim yazarları gibi anlayacaginiz

ISPARTA EVLAT

19 Şubat 2019 Salı 21:42

HERKES İSMAİL BEYİ KÜÇÜMSEYEREK BİLMEM TÜPÇÜ GİBİ AŞAĞILAYARAK KLAVYEDEN BİR BİR ŞEYLER YAZDIKLARINI SANAN KARDEŞLERİM SANAN KARDEŞLERİM O BİR İKTİSATÇI ELİ İYİ KALEM TUTAN ISPARTA NIN EVLADIDIR. LÜTFEN SAYGILI OLALIM BU DÜNYANIN BİRDE AHİRETİ VAR !!!

Biz öyle bir şey duymadık ya?

19 Şubat 2019 Salı 21:39

Hizmetlerin ve istihdamın seçimler sonrası adayımız (Şükrü BAŞDEĞİRMEN) bey ile de beş yıllık dönemde artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.____ diyorsunda---' biz konuşmanın hiç bir yerinde Şükrü Başdeğirmen dediğini duymadık ya!!!!______ Cumhur ittifakını destekleyin dediğini duyduk!!! Bizde bundan Yusuf Ziya'ya oy verelim diye anladık!!! Zaten öyle yapacaz genel seçimde Reis/yerel.seçimde Yzg !!!

HacıKamiloğulları

19 Şubat 2019 Salı 21:39

OKUDUKÇA DELİ GÜLÜOM, BOMBA32 BİZDE PARA VERELİM BİZDE KÖŞE YAZSI YAZALIM, BULVAR GAZETESİ GBİ OLDU ÖNÜNE GELEN KÖŞE YAZARI

Mülayim Sert

19 Şubat 2019 Salı 21:09

SENİN AKARYAKITTAN BAĞKURDAN ELEKTİRİK GİDERLERİNDEN HABERİN VARMI BAY TÜPÇÜÜÜÜ

Doğru

19 Şubat 2019 Salı 21:06

Burdur mitinginde de aynı şekilde konuştu

Sado

19 Şubat 2019 Salı 21:04

Dayı Allah'ın aşkına tüpünü sat.. hep güldüryon kendine:)))

söz ağızdan çıkar

19 Şubat 2019 Salı 20:58

iktidar sözünde durmalı hani taşeronluk kalkacaktı hani 3600 ek gösterge seçimden önce veremeyeceklerse seçmen sandıkta hesabı keser

Ay anam

19 Şubat 2019 Salı 20:44

Yav bu ismayıl abe elektrikli bisikletle tüp taşır ama yasak. Neden mazota benzine vergi vermez. Tüp ****ürür eve fiş vermez eee nasıl sevgi bu. Herkes sever böyle tayyibi. Iki durdurup ceza yazsalar bide tukkani denetleyip maliye iki gün kapasa bakın bida yazıyor mu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR