26 Nisan 2024 Cuma

Isparta İçin Hizmet Günü

Isparta İçin Hizmet Günü

Isparta

Isparta’da bugün hem geçen yıl yapılan çeşitli hizmetlerin açılışı hem de yani yapılacak hizmetlerin temel atma ve lansaman törenleri yapılacak. Isparta için birlik olan, siyaset ayrımı gözetmeden emeği geçen herkese Isparta halkı adına teşekkür ediyoruz.

 

İşte Isparta’ya hizmet için yapılanlar ve yapılacaklar

İlk program, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Lansman Toplantısı. Toplantı Barida Otel’de saat 12’de yapılacak. Isparta Milletvekili- Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç  ve Isparta Valisi Vahdettin Özkan’da programa katılacak.

İkinci program, Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesi İlahiyat Fakültesi arkasında inşa edilen SDÜ İlahiyat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Camisinin açılışı. SDÜ’de saat: 14.30’da yapılacak açılış programına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisar cıklıoğlu katılacak.

Üçüncü program Gül Küçük Sanayi Sitesine yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılışı. Saat 15’de yapılacak resmi açılış törenine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak.

Dördüncü program ITSO’nun dev projesi Isparta Ekonomi Kampüsü Temel Atma Töreni Saat 15.45’te yapılacak temel atma törenine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kapalı yol

15 Şubat 2016 Pazartesi 14:54

Bugün o yolu kapattınız, acil hastası olanlar geri döndü, üniversitede/çarşıda işi olanlar geç kaldı ve ana yolda öğlene kadar en az 3 trafik kazası oldu. İnşallah o bina başınıza yıkılır, adağım var. (olay yeri inceleme şeritlerini bedava dağıtıyorlar heralde)

Ali Dinç

15 Şubat 2016 Pazartesi 13:40

Sanki belediye başkanı davet edildiğinde geliyor da..bahane üretmeyin milletle iç içe olun.

selim

15 Şubat 2016 Pazartesi 16:37

tırtsın

alkan

15 Şubat 2016 Pazartesi 12:11

ısparta belediyesini yoksayan ıtso yönetimi ayıp etmiştir.davetiyede belediye yoksayılmıştır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR