29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA İÇİN BÜYÜK ŞANS!

ISPARTA İÇİN BÜYÜK ŞANS!

Isparta
Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın Isparta için büyük bir şans olduğunu söyleyen  İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat “Isparta bu anlamda şanslı. Genç, heyecanlı, dinamik ve çalışkan bir valimiz var” dedi.

İl Genle Meclis Başkanı Ali Bolat vatandaşın sıkıntılarını yerinde tespit etmek için köyleri ziyaret ettiklerini söyleyerek “Sayın Cumhurbaşkanımız her platformda ‘gidip vatandaşa dokunacaksınız, sıkıntıları yerinde göreceksiniz’ talimatı veriyor. Bizde bu noktada Isparta’nın tüm köylerine giderek sıkıntıları yerinde inceleyeceğiz. Isparta bu anlamda şanslı. Genç, heyecanlı, dinamik ve çalışkan bir valimiz var. 2 aylık dönem de biz bunları gördük. Bu noktada sayın valimiz Isparta için bir şans. Bundan sonrada köylerimizi ve ilçelerimiz dolaşarak sorunları yerinde tespit etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.     

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mert

08 Eylül 2016 Perşembe 09:04

Yıllar sonra ilk defa Ispartamıza hizmet edecek Bir Vali geldi. Allah yolunuzu açık etsin

Vatandas

07 Eylül 2016 Çarşamba 20:20

Sn.Valimiz dort dortluk insan herseyden once.Fetocu asalaklardan sonra Vallahi nefes aldi Ispartali.Birde fetocu daire mudurlerini sagliktan milli egitimden emniyetten temizlerse Ispartayi o zaman gorun siz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR