19 Mart 2024 Salı

ISPARTA İÇİN BÜYÜK BİR ORGANİZASYON

ISPARTA İÇİN BÜYÜK BİR ORGANİZASYON

Spor

Teşekkürler Bilgiç, Günaydın ve Yalçın

O YARIŞLAR ISPARTA'DA YAPILACAK

İlimiz Ulusal Yüzme yarışmalarına ev sahipliği yapacak.Türkiye Yüzme Federasyonunun faaliyet programında yer alan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Yarışları 1-2 Temmuz 2017 tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Isparta, spor alanında ulusal organizasyonlara ara vermeden devam ediyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleri Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’ın destekleriyle 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakalarının spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Isparta’ya alındı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve SDÜ ev sahipliğinde 1-2 Temmuz tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi 29Ekim Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek yarışmalara Türkiye’nin farklı illerinden 400’ye yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Isparta 32 Net Çağrı Merkezi'nin sahibi aynı zaman Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan büyük organizasyona katılarak, yakından takip edecek.

Federasyon Başkanı Yalçın, hem ilin tanıtımına hem de kentin ekonomisine katkı sağlayacak olan bu önemli spor organizasyonuna tüm Isparta halkını davet etti.  

HAKEMLİK KURSU DA ISPARTA’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yüzme hakemliği ihtiyacının karşılanması doğrultusunda hakemlik kursu talebi Federasyon tarafından uygun görüldü.  Ön başvurunun alındığı Yüzme Hakemliği kursunun Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.  

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli

27 Haziran 2017 Salı 05:34

İlimiz sporcularının üniversite havuzu dışında kullanabileceği Davraz mahallesinde bulununan yikinti, ayakta durmakta bile zorlanan havuz dışında bir havuz daha var mı? sayin Turkiye yüzme sporları başkanı Yalçın. ilimiz sporcuları üniversite havuzuna ücret ödeyerek antreman yaptı bu sorun kısa bir süreliğine çözüldü fakat tekrar yikimindan vazgeçilen Tahsin Bilginer havuzuna alındı. Lütfen Bu konu hakkında yardımcı olunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR