29 Mart 2024 Cuma

Isparta haftalık vaka sayısı açıklandı

Isparta haftalık vaka sayısı açıklandı

Isparta

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilkini geçen hafta açıkladığı illerin haftalık koronavirüs vaka sayılarını Twitter'dan duyurdu. Bakan Koca'nın paylaştığı haftalık vaka sayısı haritasına göre; Geçen Hafta 33.88 olan sayı bu hafta 29.53 olarak açıklandı. Isparta’da düşüş devam etti.

Tabloya göre Isparta, Türkiye’de vaka sayısının en az olduğu 20 il içerisinde yer aldı.

Bakan Koca, "Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız" açıklamasında bulundu.

Bakan Koca'nın açıkladığı il il corona virüsü haritasında geçen haftaya göre Burdur'da artış gözlenen iller arasında yer aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fikrinin fikri

28 Şubat 2021 Pazar 11:46

Virüs gerçekten insanımızı bunalttı. Esnafımız sıkıntıya düşer oldu fakat yine de dikkat etmiyor. Baktın ki adam maskesiz geziyor herkesten önce esnafın uyarması gerekir. Arkadaşım sen sorumsuz davranıyorsun ama böyle yapıp hastalığı yaydığın için benim rızkım daralıyor demesi lazım. Ama nerde önce kendileri çiğniyor kuralları. Gerçi bu yorumu Ahmet Tural beyin haberinin altına yazmak isterdim ama yorum kapalı olduğu için buraya yazıyorum.

ALPEREN TÜRKÜ

26 Şubat 2021 Cuma 15:13

DIŞ GÜŞLERE BOYUN EYMECEĞİZ...!! EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZZZZ

500 ıspartalı

25 Şubat 2021 Perşembe 14:00

akp kongreleri sonucu karadenizde vakalar arttımı doktor ama sesin çıkmıyor degilmi bide teşekkür ediyorsunuz doldurdunuz salonu diye sizin göreviniz bunu uyarmak degilmi fatih caminde işiniz neydi millet yapayalnız uğurluyor cenazesini akpli olunca doluyor cami avluları bu virus bitmiyorsa sebebi sizsiniz

Maskeni tak

24 Şubat 2021 Çarşamba 08:14

Yasaklar kalksın sıkıldık bunaldık hepimiz inşaallah sayı giderek düşerde ilkbaharın tadını yazında güneşin keyfini çıkarırız inşaallah. Sorumsuz insanlar yüzünden hiçkimsenin başı yanmaz inşaallah.

ecz.gülkent

23 Şubat 2021 Salı 12:21

SAKIN ama SAKIN TEST OLMAYIN UNUTMAYIN TEST YOKSA SALGINDA YOKTUR .!! Pcr. TESTLERİNİN YANLIŞ HATALI SONUÇ VERDİGİNİ GEÇEN HAFTA DÜNYA SAGLIK ÖRGÜTÜ BİLE KABÜL ETTİ MALUM. KOYUN SÜTÜNDE KIRMIZI ŞARAPTA PORTAKAL SUYUNDA COLADA POZİTİF SONUC.VEREN BİR TEST SİSTEMİNE NASIL GÜVENECEGİZ ALLAH AŞKINA. Ve zaten sizi KANUNEN hiç KİMSE ZORUNLU TESTE tabi TUTAMAZ HAKLARINIZI BİLİN .Test yok salgın yok bunu UNUTMAYIN.

Prozax32

23 Şubat 2021 Salı 09:53

Televizyonu kapatınca virüs tertemiz bitiyor arkadaşlar deneyin ve görün. Zaten virüste medyada çıktı ve yayıldı tek virüs medya

Vatandaş

23 Şubat 2021 Salı 09:13

Geçen haftaki soguklarda kimse çıkamayınca vaka sayısı azaldı tabi ki. Bu hafta hava güzel herkes dışarıda olacak. Haftaya ne olur göreceğiz..

Salıverme hemşerim

23 Şubat 2021 Salı 00:27

İyiyiz diye hepten koyuverme Ispartam. Zaten halkın bi kısmı gevşek. Pazarda maskeli maskesiz bağıran esnaftan alışveriş yapmıyorum. Tükürüğünüz yayılıyor etrafa dikkat edin. Şakası yok bu işin haa.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR