19 Mart 2024 Salı

ISPARTA-GÖNEN YOLUNDA OTOMOBİL VİRAJI ALAMAYINCA YOLDAN ÇIKTI

ISPARTA-GÖNEN YOLUNDA OTOMOBİL VİRAJI ALAMAYINCA YOLDAN ÇIKTI

Isparta

ISPARTA’DA Ferit Y. yönetimindeki 32 FD 487 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Kazada sürücü ve aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza Isparta-Gönen karayolu kırıkçayır mevkiisinde meydana geldi. Asker eğlencesinden dönerken Ferit Y. yönetimindeki otomobil virajı alamayınca takla atarak yoldan çıktı. Kazada sürücü ağır yaralandı. Araçta bulunan 3 kişi de hafif şekilde yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta’da çeşitli hastanelere sevk edildi.

Sürücü Ferit Y’nin durumunun ağır olduğu ve diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

belli

24 Temmuz 2017 Pazartesi 16:16

bunu böyle olacağı kaçınılmaz çok fazla hız ve alkol var ..alkol tüketiminde 1 sıraya gelir halde denetim yok kontrol yok. sabaha kadar alkol satışları devam duyrulur

Kılıçköylü

24 Temmuz 2017 Pazartesi 09:29

Kardeşler, şehrimizde neredeyse hergün trafik kazası oluyor . Lütfen daha dikkatli olalım. Sıcak hava dikkati dağıtır . KURALLARA UYALIM. Seyir halinde telefon ile meşgul olmak, uykusuzluk, alkol ve aşırı hız ile hatalı sollamadan uzak duralım. Herkese kazasız günler dilerim .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR