29 Mart 2024 Cuma

Isparta Gökçay’da Fuhuş'a Baskın!

Isparta Gökçay Mesireliği’nde bir oto içersinde fuhuş yaptığı iddia edilen 2 kişi ile olaya aracılık ederek, yer temininde bulunan 1 kişiye, Isparta Ahlâk Polisi tarafından baskın yapıldı. Olayda gözaltına alınan 1 kişiye işlem yapıldı.

Isparta

Isparta Gökçay Mesireliği’nde otomobilde fuhuş yaptığı iddia edilen 2 kişi ve aracılık ile yer temininde bulunan bir kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, kentte fuhuşa aracılık ve yertemini sağlayanları engellemek adına çalışmalar yürüten Isparta Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlâk Bürosu ekipleri, aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda harekete geçti. Gökçay Mesireliği’nde bir otomobil içersinde fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine düğmeye basan Ahlâk Bürosu, baskın düzenledi. Yapılan çalışmalarda para karşılığı fuhuş yaptığı iddia edilen T.B. isimli kadın,ilişkiye girdiği öne sürülen R.G. ile aracılık ve yer temini sağlayan Ö.Ç. isimli şahıs yakalandı.

 

Konuyla ilgili 3 şahıs gözaltına alınırken, Ö.Ç. isimli şahsa, ‘Fuhuşa aracılık etmek ve yer temininde bulunmak’ suçlarından işlem yapıldığı ve akabinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

10.köyün Muhtarı

29 Temmuz 2018 Pazar 01:23

*** Ey ahkam kesenler ! ZİNA - FUHUŞ SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILMAMIŞMIYDI? ;) sahi kim çıkarmıştı? Neden ?

neco

14 Ekim 2017 Cumartesi 22:12

arabada iyi olur

ahanda o ne

12 Ekim 2017 Perşembe 14:08

bu yukardaki resimdeki kızlar ıspartadamı ulen. nerdeler bilen varmı ulen. telefonlarını bilenler varsa bana özelden yazsın. bi 50 ****mede onlara...maşallah maşallah tu tu tu...

bojuware 201

22 Ağustos 2014 Cuma 17:07

varlık zuhureti dana ****una emsal zavallı neyi eleştirirsin neyi översin senin görüşün. LAKİN öyle nohut beyninle senin zina velet olmanı engelleyen kişi ve düşünceye dil uzatma. Bu denyo site bizim %90 yorumları yayınlamazken aynı dna mahsulüsünüz demekki senin sap yiyip saman çıkartığını yayınlıyor.

kaos

22 Ağustos 2014 Cuma 13:54

Herseyin faturası ni devlete kesen gerizekalı lar Kemalist ler devlet ne yapsin sulara şap mi atsin ...bu millet sizin devrinizi de gördü zamaninda asil ahlaksız olan sizlersiniz. ..

yargıç

21 Ağustos 2014 Perşembe 13:29

Yapılan yorumları beğenmiyenler. AKP zihniyetini geldikleri yerleri yaptıklarını anlatınca beyenmiyorsunuz. Kalkıp fuuş vs olumsuzlukları eleştiriyorsunuz. Ona oy veriyorsunuz. Karakter o riyakarlık diz boyu. sizler bukelamunmusunuz nesiniz. zavallı andavallar.

yargıç

16 Ağustos 2014 Cumartesi 10:42

Milenyumun nesili neyi eleştiriyorsunuz insanları ekonominin ****tanlığında fuuşa zorlayan AKP yimi yoksa Ahlak üzerine ahkam kesmeyimi 80 yıllarda iktidarın zihniyeti merdiven altı yerlerde cemaat vs ayaklarında küçük çocuklara doğudan gelen pğis sarıklı çarıklı kokarlarla fiili livata yapardı Adliye arşivlerine bakın.Genelevleri kapatma şovu yapan iktidar onların arka bahçesinin hırsız çocukları. Allah diyorki vay o namaz kıldığını zannedenler. İşte onlar bunlar. Sizde bunlara oy verdiniz.

ali veli

13 Ağustos 2014 Çarşamba 00:50

dünyanın en eski mesleği ve müşterisi bu mu mesele yanı başımızda ırakta suriyede dünyanın her tarafından gönderilen işid li yobaz eli kanlı vahbi yağmacı sürüleri tavuk keser gibi insan kesiyorlar biz ne ile uğraşıyoruz iç savş en kötüsü ülkemizi suriye gibi mahvoldunu bi düşünün ya vallada billada 30 tane ışıdli ıspartada tipi bozuk diye 5 10 kişi kesse koca şehir boşalır gider komik gibi ama musul ortada işallah asker uyumuyordurda şu işıd belasının türküyedeki uyuyan hücrelerini izliyordur

mehmet

13 Ağustos 2014 Çarşamba 00:18

gerçek mi ya ısparta bildiğin sınıf atlamış :D

Mustafa

10 Ağustos 2014 Pazar 10:19

O gökcayda neler neler dönüyo bilemesssin bi o arabada deilki genelde hepsinde oluyor

ISPARTA HALKI

09 Ağustos 2014 Cumartesi 23:27

HÜKÜMET DÜN ASKERLE BUGÜN POLISLE UGRASMAKTAN , ÜLKEDEKI SUC VE SUCLULARLA MÜCADELEYE VAKTI KALMIYOR NE YAPSIN !

milletin

09 Ağustos 2014 Cumartesi 22:50

şeyettiğine niye karışıyonuz bilader sizmi cehenneme gitceksiniz sizene allahın s..tir ettiği yerde kimsenin görmediği yerde ediyorlar zaten

misafir

09 Ağustos 2014 Cumartesi 22:07

gökçay ve kirazlıdere bölgesinde emniyet tedbir alması gerekiyor araçlarda alkol alınıyor birde fuhuş :)

Kirazlıdere

09 Ağustos 2014 Cumartesi 20:08

Kirazlı dere 24 saat açık genel ev gibi zaten dağlar çayırlar arabaların içi heryer.

duygu ince

09 Ağustos 2014 Cumartesi 19:00

Yaziklar olsun ne diyelim ....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR