26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA FETÖ/PDY OPERASYONUNDA TANINMIŞ İŞ ADAMLARI GÖZALTINDA

ISPARTA’da düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.

Isparta

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılanFETÖ/PDY operasyonu kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve OrganizeSuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı çok sayıda adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında aralarında akademisyen veişadamlarının da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanşüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İŞTE TAM LİSTE

Hasan Alper Nuri BAYHAN

Şükrü TOP

- Menderes COŞKUN

- İrfan ATEŞOĞLU

-  Selçuk ERSAN

-  Serhat UÇAR

- Eyüp EMİR

- Adem BATI

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Naci TATOĞLU

18 Mayıs 2016 Çarşamba 15:51

Ben yorumda yazmam, ihbarda etmem, şikayette etmem. Nedenmi ???? Elini verip kolunu alamıyorsun.Bir ihbar ettim bir hafta gittim geldim sonumu GEREĞİ YAPILMIŞTIR.

himmet

18 Mayıs 2016 Çarşamba 08:53

bu inşaatlar himmet paraları ilemi yapılmış acaba

sen get

17 Mayıs 2016 Salı 21:58

alper bayhan ina paralelle ne alakasi var ki. hakiki paraleliler dışarda gene:(

Cengiz

17 Mayıs 2016 Salı 21:08

Dötü yiyen pkk yı besleyen işadamlarını tutuklar vatan evlatlarını değil

vatandaş

17 Mayıs 2016 Salı 23:30

Sanki 5 yıl önce pkkyı destekleyip askeri içeri atan fetöcüler deği de japonlardı değil mi sayın Konyo.Anca kabronluk yapıp hainlere destek olun. Hoş birileri hala pkklı ama kismenin sesi çıkmıyor nedense.

IGSIAD

17 Mayıs 2016 Salı 20:31

Alper Bayhanin başkanlık yaptığı, medyanın yerlere göklere sığdıramadığı igsiad in Amerika gezisini mercek altına alsa Sayın Savcı, pensilvanyaya gidip el etek öpenleri ve bu devletin altını oyup, zenginlesenleri kolayca bulur. Hele hele uncu arkadaşların yurtdışı gezileri tam komedi zaten.

Alperen

17 Mayıs 2016 Salı 20:14

Şu ana kadar SDÜ'den akademisyen olarak göz altına alınan, tutuklanan herkes bunu ziyadesiyle haketti.Hatta çoğu da dışarıda yusuf yusuf çekiyor, sıra ne zaman bize gelir diye. Bunlara üzülenler ya yufka yüreklidir ki bunlarla çetin yollar aşılmaz. Ya da paralelcinin ta kendisidir.SDÜ de temzlenecek daha çok pislik var. Temizlendikçe mutlu olmamak mümkün mü?

metin

17 Mayıs 2016 Salı 20:08

bu örgüte cemaate 3--5 ay katıldımbaktım hedef para toplama ögrenci içinama sorduğumda hangi ögrenci kim bana gösterin yook.milletten kurba sadaka fitre diye paraları önce kendileri sonra amerikaya postalamışlar ..hakketen ayıp.arkadaş kendini kimseye kiraya verme.hayrını bildiğin akraba ,komşu ,tanıdığına yap .üç kağıda gelmeeee.

Baki yeşil

17 Mayıs 2016 Salı 15:26

Adalet Ergenekon, balyoz, ayışığı,sarıkız diye diye binlerce subayı, bu ülkenin g.kurmay bşk.nı no terörist yaparken çuval dolusu sahte evrak, sahte imza, komplolar kasetler hep gazeteniz zaman ve tarafa akarken ülkenin en kozmik odasına Arınç A suikast yapılacak diye girilirken, cinayetleri işletim sonra yazar çizer polis kadrolarınızla hedef saptırırken bu ADALET neredeydi. Halkın %80 sempatisi olana 4 bakanına düzmece iftira atarken, Nursi devrilirken, molla A.kadir idam edilirken neredeydini

vatandaş

17 Mayıs 2016 Salı 23:32

Sanki o davaların savcısı tayip değildi de öcalandı. Beraber içer tıkmadınız mı askerleri? Gelmiş şimdi konuşuyor. Adamlar o 4 bakana iftira felan atmadı. O olaylar gerçek. Bunu herkes biliyor. Ama etönün de pkklı olduğunu kimse bilmez. Hoş öcalana sayın diyen ilk pkklı heryerde geziyor ona ne demeli.

bilen biri

17 Mayıs 2016 Salı 13:12

ne malum cumhur başkanını başbakanı kandıran feto bu arkadaşlarıda kandıramazmı herkes terösitmi yazık bu insanlara ısparta da tanınmış temiz iş adamları tutuklanıyor allah sonumuzu hayır getirsin allah yardımcıları olsun

Ahmet

17 Mayıs 2016 Salı 12:46

Hakime soruyor sözde FETÖ(!) iddiası ile tutuklanan kişi:-Suçumuz nedir Hakim Bey?Hakim Cevap veriyor:-Acelen ne? Buluruz bi suç....Olayın özeti budur işte....

Avni

17 Mayıs 2016 Salı 12:13

İslam ancak bu kadar dejenere edilir,sdü ilahiyat karargah yapan dekan kimlere hangi kadroları nasıl verdi açıklasın hak hukuk adamları olması gerekenler nasıl haksızlıklara imza attılar kendilerinden olmayan sinek dahi olsa yaşatmadılar rabbimde belasını verdi,o jüri ayarlamalar adamına göre tezler,önceden belirlenen şahıslara kadrolar ah ilahiyaritın hocaları niye susuyorsunuz. Adamına göre muamele lisans tezi olmayacak belkide daha önce yapılmış hazırkonularDr.tezi uyu uyu yat uyu.

Öğrenci

17 Mayıs 2016 Salı 23:34

Gidin de islamın ne olduğunu öğrenin. Aç da enfal suresi 1. ayetle 41. ayeti oku karşılatır. Muhammed önce bütün ganimete konacakken baktı askerler isya ediyor, 5te biri benim olsun dedi gerisi sizin olsun dedi öyle kurtulabildi. Bir de demiyor musun "öslöm döjönörö oldö" diye. Cahil.

Baki yeşil

17 Mayıs 2016 Salı 11:55

Tornadan çıkmış gibi hepsinde tip aynı besili kanlı yanaklar,"peygamberimiz A.s.bıyık kazıtanlar meclisimize gelmesin" dediği halde hepsi sözleşme gibi bıyıksız eski birkaç samimi nurcu hariç ne sakal ne bıyık yok tam mason görüntü fetoş 80 yaşlarında sözüm ona peygamber aşığı rolünde en kuvvetli sünnet sakal yok cemaat adeta sakal bıyık düşmanı entel kesimde keçi sakalı küpe at kuyruğu hepsi mevcut bunlar bile kafi bunları ****iz etmeye,hepsi tuzu kuru,tek fakir yok hemen hepsi cukkacı

vatandaş

17 Mayıs 2016 Salı 23:37

Peygamberin muhammed kendisinden büyük haticeyle zengin diye evlendi. Hatieyle evlendiğinde de hatice **** değildi. Madem müslümansın **** olmayan biriyle evlensene. Niye evlenmyorsun. Ya da 9 yaşındaki kzıla evlen aynen muhammedin yaptığı gibi. Gidin de biraz muhammedin hayatını öğrenin. Burda din satmakla işler olmuyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR