18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA FATİH MAHALLESİ'NDE 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI

ISPARTA FATİH MAHALLESİ'NDE 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Isparta

Isparta'da Fatih Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Kaza Adalet Sarayı ilerisinde bulunan Çelik Sitesi yakınlarında meydana geldi. İki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri yan yattı. Kazada 2 kişi yaralandı. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eren yıldirim

10 Şubat 2018 Cumartesi 12:08

İki araçta karşidan karsiya gecen bir yayayi ezmek icin ugraşmislar ama olmamis sağlık olsun mimar sinana gidiversinler orda çok insan var

Alistikkkkk

13 Temmuz 2017 Perşembe 20:48

Gecmis olsun diyemiyorum benim evim ontaraflarda ve ****ar sarhos mekani her aksam biri birini carpar kac defa olumlu kazalarda oldu ama iste emniyet amirimizi ayakta alkisliyorum gondermedigi devriyeler icin bakalim bu durum ne kdar devam edicek .

FATİH

13 Temmuz 2017 Perşembe 09:34

MEVZU ISPARTADA GEÇİNCE İNSAN HİÇBİR KAZAYA ŞAŞIRMIYOR. ISPARTA SÜRÜCÜSÜ CANAVAR CANAVAR..

Ispartalı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 22:51

Bence sürücülerde hata yok. Problem araçlarda. Muhtemelen araçların daha önceden birbirlerine karşı husumetleri vardı. Orada karşılaşınca kapıştılar.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 19:03

O geniş yolda da böyle bir kaza yapmak. Aşırı dikkatsiz sürücüler var.

Vatandaş Rıza...

12 Temmuz 2017 Çarşamba 18:31

Öncelikle geçmiş olsun. Ama her iki sürücüde, bakma ve görme mesafelrinde bir sıkntı olmayan bu yolda, her ikiside kusurludur. Her iki tarafa işaret olmamamsına rağmen,görüş mesafesi çok açık olan yerde soldaki araç,sağdaki araca yol vermek zorunda olduğunu ve trafik kurallarını bilmediğini veya ihmal ettiği aşikardır. Diğer sürücüde öteki aracı görmesine rağmen, neden durmamış veya yavaşlamamıştır? İki tarafında SORUMSUZLUĞU....yinede geçmiş olsun...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR