19 Mart 2024 Salı

ISPARTA ESNAFINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SÜRPRİZ

ISPARTA ESNAFINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SÜRPRİZ

Isparta

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta’ya geliş güzergahında olan GÖLTAŞ Fabrikası önünde taksi ve diğer ticari araçları sergilediler. Bu dönem AK Parti’den Milletvekili Aday adayı olan Ahmet Tural’ın organizasyonunda Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nca çok sayıda yeni model taksi ile kamyon ve tırlar Göltaş Fabrikası önüne park edildi. Taksiciler ve diğer şoför esnafı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ÖTV muafiyeti teşekkürünü pankartlarla yaptılar. Şoför esnafı, ‘Türkiye Esnafının Ahi Babası Güller diyarı Ispartamıza hoşgeldiniz’, ‘Türkiye’nin Büyük Kaptan Şoförü Ispartamıza Hoşgeldiniz’ yazılı pankartlar astılar.

Hatırlanacağı üzere Hükümet tarafından çıkarılan düzenleme ile ticari araçlarda ÖTV muafiyeti sağlanmış, taksiler başta olmak üzere birçok esnaf aracını yenileme fırsatı bulmuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Merdo

27 Mayıs 2018 Pazar 20:15

SONRA MAZOT 6.05 BENZİN 6.25 DİE AĞLAMAYIN, İNSANLAR NEDEN 2.000 TL İLE ZOR GEÇİNİRKEN MİLYON TL GÖTÜREN ADAMLARIN ŞAKŞAKÇILIĞINI YAPAR? ÜSTELİK ESNAF KAN AĞLARKEN SURİYELİLER VERGİ VERMEDEN ESNAFLIK YAPARKEN? NE ZAMAN UYANCAKSINIZ ALLAH AŞKINA?

demirel süleyman

27 Mayıs 2018 Pazar 16:49

herşey pek güzel benzin ucuz , mazot ucuz, dolar sakin, ısparta fabrikalarla dolu . o yüzden bu vekillerle yola devam

ESNAF

27 Mayıs 2018 Pazar 15:27

Esnafın ahi babası mı?ya esnaf değilsiniz yada haliniz vaktiniz yerinde hobi olsun diye esnaflık yapıyorsunuz.bitirdiniz bitirdiniz.artık TAMAM.16 yılda ne iyi olduda şimdi iyi olacak.ısparta kararını vermiş miş.taşımalı mitig ile miting yapıyorlar....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR