19 Mart 2024 Salı

ISPARTA ERTUĞRUL BEY KAHVECİSİ ÇAYBOYUNDA AÇILDI

ISPARTA ERTUĞRUL BEY KAHVECİSİ ÇAYBOYUNDA AÇILDI

Isparta

ISPARTA’DA ÇAYBOYU yolu üzerinde Ertuğrul Bey Kahvecisi açıldı. Yeni tasarımı ve lüks mekanıyla Cafe, Çay bahçesi ve kahvaltı salonu olarak hizmet veren Ertuğrul Bey Kahvescisi ayrıca düğün, nişan ve özel günlerde de siz Ispartalılara hizmet edecek.

SERPME KAHVALTI

Ertuğrul Bey Kahvesici’nde serpme kahvaltı hafta içi ve hafta sonu her gün verilmektedir. Zengin menüsüyle ve sınırsız çayile lezzeti ve kaliteyi aynı anda bulabilirsiniz.

ÖZEL GÜNLERDE SİZ MİSAFİRLERİNİZLE İLGİLENİN BİZ HİZMET EDELİM

Düğün, Nişan, Doğum Günü ve özel günlerinizde Ertuğrul Bey Kahvecisi sizlere kapılarını açıyor. Lüks mekanı ve tecrübeli personeliyle kusursuz bir hizmeti sizlere sunuyor. Siz bu özel gününüzde misafirlerinizle ilgilenip ve mutluluğunuzu paylaşırken biz tecrübeli personelimizle sizlere hizmet ediyoruz.

ÇAY BAHÇESİ

3 katlı kafemizin teras katı ve özel olarak hazırlanmış balkonları da bulunmaktadır. Ayrıca cafemizde çay bahçesi de mevcuttur. Cafemizde sıcak ve soğuk içecekler ve nargile bulunmaktadır. Semaverde çay ve gözleme de mevcuttur.

DONDURMA

Yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti Kahramanmaraş dondurması da bulunmaktadır.

Adres: Kurtuluş Mahallesi 122 Cadde No: 121 Çayboyu Isparta/Merkez: Ertuğrul Bey Kahvecisi























 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

NUR

06 Kasım 2017 Pazartesi 16:46

Ne yazıkki hüsran....d.gunu partisi için kiralamıştık güya.... hizmet koca bir sifir işletmenin çatal bıçağı yok sanırım, söyleselerdi evden ****ürürdüm...plastik çatal kullanmak zorunda kaldı misafirlerim...pecetesi de yoktu sanirim istediğimizde tane tane elimize tutusturuldu...muzik eğlnce anlamında da sınıfta kaldılar...yiyecek içecek tüm ikramlarmı ****urdüm sadce çay işletmeden idi (neyse ki çayın tadı güzeldi) asla tavsiye etmiyecgim bir mekan ödediğim fiyata daha kalitli hizmt alınabilirdi

Mağdur müşteri

15 Ağustos 2017 Salı 01:50

Hizmetinden hiç memnun kalmadım.serpme kahvaltı çeşitleri çok vasat.ayrica fahiş fiyat istendi.tavsiye etmiyorum.bizim gibi gidip o kadar parayı verip aç kalkmayin. Fotoğraflardaki kahvaltı sofraları tamamen aldatmaca.cok tutmaz böyle devam ederse zaten.yakinda indirir kepenkleri.

Gizli gerçek

10 Ağustos 2017 Perşembe 13:50

yine tüketim yine tüketim.Ispartada hiç mi imalat,üretim,sanayi işiyle uğraşan omaz.Yazık.

Yalan mı

27 Temmuz 2017 Perşembe 11:05

Serpme kahvaltı ,köy kahvaltısı ne biri çıkıp anlatsın sanırsınız ki çok değişik bir kahvaltı türü evde yediğiniz ile aynı biraz emek verip hazırlamak zorunuza gidiyorsa yapacak bir şey yok

aaa

26 Temmuz 2017 Çarşamba 10:09

iki kişilik serpme kahvaltı nekadar

Burak Aydin

20 Temmuz 2017 Perşembe 22:17

Kesinlikle ispartada nezih bir mekan gerçekten harika umarim dahada gelişirler hayirli olsun

şekerci

20 Temmuz 2017 Perşembe 15:29

Isparta'da nihayet bir Türkçe İsimle veya ecdadımızın İsmini hatırlatan bir isimle iş yeri açıldı sahibi her ne niyyetle Ertuğrul dedi isede benim aklıma ilk gelen ERTOĞRUL GAZİ geldi HAYIRLI OLSUN

isim

25 Temmuz 2017 Salı 10:30

Cafe bistro mu ecdat adı?

furkan

21 Temmuz 2017 Cuma 00:15

Cafe Bistro tam da türkçe olmuş ... Daha ne diyelim

mustafa

20 Temmuz 2017 Perşembe 08:30

on numara beş yıldız bir mekan kesinlikle kahvalısı ve diğer içecekler çalısanlar on numara

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR