25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA EMNİYETİ DUYURDU !

ISPARTA EMNİYETİ DUYURDU !

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı  Olanlara ödül verileceği duyuruldu.

 

İşte o açıklama; “Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara Verilecek Ödül Hakkında Yönetmelik” 31.08.2015 tarihli ve 29461 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan “Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara Verilecek Ödüllerin Tespitine ve Ödül Komisyonun Çalışma Esas ve Usullerine Dair Yönerge” ise 19.09.2015 tarihinde Bakan Onayı ile yürürlüğe girmiştir.Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı olanlara verilecek ödül miktarı vediğer hususlar hakkında detaylı bilgilere www.terorarananlar.pol.tr ve Emniyet Müdürlüğümüze aitwww.isparta.pol.tr web adresinden vatandaşlarımız ulaşabileceklerdir. Ayrıca, ihbarda bulunacak vatandaşlarımız “Alo Terör İhbar Hattı 140” numaralı telefonu ücretsiz olarak araya bileceklerdir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bürokrat

04 Kasım 2015 Çarşamba 01:38

fetö terör örgütü mensuplarını yakalatanlarada ödül varmı acaba. daha önemlisi tutuklayabilecek yetkili varmı.bunca paralelci elini kolunu sallayarak dolaşıyorken...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR