19 Mart 2024 Salı

ISPARTA-EĞİRDİR KARAYOLUNDA KORKUNÇ KAZA

ISPARTA-EĞİRDİR KARAYOLUNDA KORKUNÇ KAZA

Isparta

OKUL YOLUNDA KAHREDEN KAZA

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde Zafer Erol'un kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Kazada 15 yaşındaki Abdullah Erol ile annesi 39 yaşındaki Keziban Erol yaşamını yitirdi. Erol çiftinin çocuklarını okula götürürken kaza geçirdikleri öğrenildi.

Kaza bu sabah 08:30 sıralarında Eğirdir-Isparta karayolunun Beşevler mevkiinde meydana geldi. Eğirdir ilçesinin Bağacık Köyü'nde yaşayan Zafer Erol, oğlunun Isparta merkezdeki okuluna götürmek için yola çıktı. Yönetimindeki 32 EL 091 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada aynı araçta bulunan eşi Keziban Erol ile oğlu Abdullah Erol olay yerinde yaşamını yitirdi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri Keziban Erol ve Abdullah Erol'un öldüğünü belirledi. Sürücü Zafer Erol ise yaralı olarak Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra ise cenazeler otopsileri yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Şarampole yuvarlanan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR