19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA DAVRAZ SPOR KULÜBÜ KONYA TEMSİLCİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

ISPARTA DAVRAZ SPOR KULÜBÜ KONYA TEMSİLCİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, 19 Şubat Pazar günü Akşehir deplasmanında yaşanan olaylardan dolayı şikayetçi oldu. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na da sevk edilen Akşehirspor’a ağır cezaların verilmesi bekleniyor.

Isparta Davrazspor Yönetimi; kötü tezahürat,  hakaret içeren pankart açılması, sahaya yabancı cisim  ve patlayıcı madde  atılması eylemlerinden dolayı seyirciler hakkında; maç esnasında Akşehir taraftarının taşkınlıkları ve suç teşkil eden eylemleri karşısında 6222 sayılı kanunun kapsamındaki görevlerini  yerine getirmemesinden dolayı maçta görev yapan kişiler ve diğer sorumlar hakkında, hem Futbol Federasyonuna hem de  Akşehir Kaymakamlığına  şikayet başvurusunda bulundu.

AKŞEHİR AFDK’YA SEVK EDİLDİ

Isparta Davrazspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı maçta ev sahibi takım Akşehirspor Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi

Bilindiği üzere maç boyunca Akşehirspor taraftarı kent büyüklerimize, Isparta Davrazspor teknik heyetine ve futbolcularına küfür ve harekette bulunmuş ve sahaya çok sayıda yabancı madde atmıştı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR