19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA DA YAŞLI KADIN ÖLÜMÜNE YÜRÜDÜ

ISPARTA DA YAŞLI KADIN ÖLÜMÜNE YÜRÜDÜ

Isparta

Isparta’da trafik kazaları mobese kameralarına yansıdı.

Isparta’da kentin belirli noktalarında bulunan Mobese kameraları 2015 yılında yaşanan ilginç kazaları ve olayları kaydetti.

Trafiğin en çok yoğun olduğu İstanbul Caddesi yolu üzerindeki bir kavşakta yaşlı bir kadın seyir halindeki araçların arasından yürüdü. Karşısından gelen araçlara aldırmayan kadın yolun tam ortasından yürümeye devam etti. Daha sonra kavşağın tam ortasında bir süre araçların geçmesini bekleyen kadın tekrar karşıya yürüyerek geçti.

Çünür kavşağında ise ana yola kontrolsüz çıkan bir otomobile başka bir otomobil çarpmıyor.

Karayolları kavşağında ise sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle otomobil yol kenarında bulunan bir ağaca çarparak durabiliyor.Tam o sırada ağacın altında geçen 2 kişi şans eseri kurtuluyor.

Komanda kavşağında ise kırmızı ışıkta bekleyen tırın arka kapağı aniden açılıyor. Tırın kasasında bulunan su damacanaları yola saçılıyor.

Vatan Mahallesi’nde bulunan kavşakta ise seyir halindeki otomobil kavşaktan karşıya geçmeye çalışan minibüse çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle minibüs yol kenarına devriliyor.

Mimar Sinan Caddesi yolu üzerinde ise karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına otomobil çarpıyor. Çarpmanın ardından kadına çevredeki vatandaşlar yardım ediyor.

Gölcük yolu üzerinde ise seyir halindeki bir motosiklet sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle bir anda devriliyor. Motosiklet sürücüsüne o sırada yoldan yürüyen 2 vatandaş yardım ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR