29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA DA İL ÖZEL İDARESİ 7/24 TEYAKKUZDA

ISPARTA DA İL ÖZEL İDARESİ 7/24 TEYAKKUZDA

Isparta

Isparta’da dün sabah saatlerinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi teyakkuza geçti. Köy yollarında herhangi bir sıkıntının olmaması için 7 ekip sahada çalışmalarını sürdürüyor.   

 Diğer ekiplerde olası bir soruna karşı adeta hazır kıta bekliyor.

Isparta’da dün başlayan ve bugün sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi harekete geçti.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın talimatları doğrultusunda köy yollarının kapanmaması için karla mücadele yapan İl Özel İdaresi, 7 ekiple sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında bugün sabah saatlerinde Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Gedikli, Sarıkabalı ve Belceğiz Köylerinin yollarını açan İl Özel İdaresi ekipleri, Yalvaç ilçesine bağlı Tokmacık Köyünde de çalışmalarını yürütüyor.

Kar yağışının yoğun olarak devam ettiği Aksu-Yenişarbademli ilçeleri arasında 2 ekiple karla mücadele çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi, Sütçüler Kesme bölgesinde de 1 ekiple çalışıyor.

Edinilen bilgilere göre şu ana kadar kapalı olan köy yolunun bulunmadığı, sahadaki ekiplerin yanı sıra merkezde oluşturulan ekiplerinde olası bir soruna karşı hazır olarak bekletildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Naci TATOĞLU

23 Aralık 2016 Cuma 10:06

Sade belediyenin etrafı değil Gülistan mahallesinmide tuzlayın. Sayın Valim sizin gördüğünüz yerler tuzlanıyor yukarılarda yaşayanlar yolda yürüyemiyor mesela Gülistan mahallesinde.

Garip yolcuya

23 Aralık 2016 Cuma 03:22

Kayak merkezinin yolunuda acacakmisiniz dün ne cikabildik nede çıktığımız yerden inebildik garip kardeş sıra gelelim sana ısparta içinde nereyi beğenmedin kardeş gidip beraber bakalım bi salliyorsun bari dürüst salla önceki donemmis gördük önceki donemide

GARİP YOLCU

22 Aralık 2016 Perşembe 23:04

KARAYOLLARI VE BELEDİYEYİDE BUZLU YOLLARA BEKLİYORUZ.ARTIK TUZMU ATAR KUMMU ATAR.NEREDE ESKİ GÖREV ANLATIŞI İNSANLAR YOLDA KALACAKMIŞ CANA VE MALA ZARAR GELECEKMİŞ BU ÇALIŞMAYAN BİRİMLERİN ENSESİNE VURA VURA ÇALIŞTIRACAK AMİR LAZIM.

Kış

22 Aralık 2016 Perşembe 20:06

Üniversite ve Eğirdir yoluna da ekip göndermeyi düşünüyor mu acaba yetkililer.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR