25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA DA BU DA OLDU

ISPARTA DA BU DA OLDU

Isparta

Çelebiler Mahallesinde bahçede bulunan değeri yaklaşık 3000TL. olan setter cinsi av köpeğinin çalındığını beyan ederek şikayetçi olanmüşteki S.A.U. nun müracaatı üzerine ekiplerimizce gerekli inceleme vearaştırmalara başlanılmıştır.

Müştekinin çevrede sorduğu kişilerden iki şahsın bir süreönce yanlarında bir köpek götürdükleri bilgisi elde etmesi üzerine yakınlardabulunan işyerine ait kamera kayıtlarını incelediğini ve iki kişinin kendisineait köpeği götürdüklerini gördüğünü belirtmesi üzerine şahısların kimlikbilgilerinin tespiti için çalışmalara başlatılmıştır.

Hırsızlık olayının ertesi günü müştekinin ikametinkömürlüğünde köpeğini götürdüğü kişilerden birini gördüğünü belirtmesi üzerineekiplerimizce olay yerine gidilerek S.T. isimli şahıs yakalanarak gözaltınaalınmıştır.

Yakalanan şahsın beyanları doğrultusunda köpeğin ikamettençalınması sırasında orada bulunan ikinci şahsın Ö.A. isimli şahıs olduğu,köpeğin para karşılığı E.Ş. isimli şahsa satılmış olduğu anlaşılarak her ikişahıs ta yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce çalınan köpek şüpheli E.Ş. isimlişahıstan temin edilerek müştekiye teslim edilmiş, köpeği para karşılığı satınalan E.Ş. isimli şahıs hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması” suçundan işlemyapılmıştır.

Köpeği çaldıkları anlaşılan S.T. ve Ö.A. isimli şahıslarhakkında “Hayvan Hırsızlığı” suçundan işlem yapılmış olup, ayrıca S.T. isimlişahsın yaklaşık bir hafta önce Gökçay Mesirelik alanında bulunan bir işyerindemeydana gelen hırsızlık olayının da faili olduğu anlaşılarak ayrıca “İşyerindenHırsızlık” suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR