25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç'den çarpıcı açıklamalar

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç'den çarpıcı açıklamalar

Isparta

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanmasının Isparta ayağıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunduğu. FETÖ’nün askeri ve polis kanadından itirafçı olanlardan yeni bilgiler elde ettiklerini belirten Çokdinç, söz konusu terör örgütüyle mücadelenin durmaksızın devam edeceğini açıkladı. Başsavcı Çokdinç, “FETÖ’nün Isparta ayağını bitirilmesi noktasında Ispartalılar rahat olsun” dedi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartali

29 Mayıs 2017 Pazartesi 00:30

sayin savcim basimiz sikisinca nere gideriz tabiki adaletin kapisina sayin savcim isparta cezaevi dolu allahini kitabini seversen ortakilerin hepsimi suclu bir senedir yatanlar varsu mahkemeler olsun suclular sucunu cezasini ceksin ama o kadarda sucsuz insanlar varki yazik elinizi vicdaniniza koyun adaleti yerine getirin bir ogretmen sendikaya uye diye bir sene sorgusuz yatiyor bumu adalet

Teacher

28 Mayıs 2017 Pazar 17:32

Fetos: ****oş

Vatandaş

28 Mayıs 2017 Pazar 06:51

Lafa karnımız tok. Laf değil icraat istiyoruz. Cümle alemin bildiği sağır sultanların bile duyduğu devletin ve milletin içindeki fetöcüler hala rahatça kötülüklerini yapmaya devam ediyor.

vatandaş

27 Mayıs 2017 Cumartesi 16:42

Başsavcımızı, terör savcılarımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz. terörün beli kırıldı inşallah tamamen bitecek

Doktor

27 Mayıs 2017 Cumartesi 09:14

Sayın savcim gerçek Feto mensupları cezasını çeksin ama mağdurların durumunda netkesmeli. Bu şerefsizler in üzerine hat açtığı ve bylock belasina bulastirdigi masumlar var. Adaletimize güveniyoruz.

Mevlüt Erdinç

26 Mayıs 2017 Cuma 22:20

Allah yardımcınız olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR