24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA BELEDİYESİNDEN TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF

ISPARTA BELEDİYESİNDEN TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF

Isparta

ISPARTA Belediyesi hain terör saldırılarında şehit düşen vatan evlatlarımız için bugün Gökkubbe’de Kongre ve Fuar Merkezinde Mevlid-i Şerif okuttu.

Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezi’nde başlayan mevlid-i Şerif'in ardından yemek verildi. Mevlide Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve eşi, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Geçtiğimiz hafta İstanbul'daki bombalı saldırıda şehit olan 5 aylık polis memuru Durmuş Öcal’ın annesi Keziban Öcal, babası Şerafettin Öcal, kardeşleri Ersin Öcal ve Emine Öcal ile birlikte çok sayıda Ispartalı katıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Hain terör saldırılarında şehit düşen son şehidimiz Durmuş Öcal ve Ispartalı şehitlerimiz ile bu topraklar için canını seve seve veren tüm Türkiye’deki vatan evlatlarımız için Mevlid-i Şerif okutuyoruz” dedi. 



 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Leman

19 Aralık 2016 Pazartesi 10:34

Keşke yemek verilmeseydi yazık olmuş o kadar masrafa onun yerine şehitler vakfına hayır yapılabilirdi çok üzüldüm.keşke önceden haberim olsaydı bir kaç yeri arama şansım olurdu kendime çok kızıyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR