25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA BELEDİYESİ TAVİZ VERMİYOR

ISPARTA BELEDİYESİ TAVİZ VERMİYOR

Isparta

Isparta Belediyesi Korona Virüs riskine karşın şehirdeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 saat esasına göre oluşturulan ekipler şehrin her bir noktasında gece-gündüz demeden dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, gece saatlerinde otogarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile mahalle bazında da dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Dere, Yenice, Doğancı, Keçeci, Zafer, Hızırbey ve Turan Mahallelerinde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarının yanı sıra son olarak da Gülistan ve Binbirevler Mahallelerinde çalışmalarını devam ettiren Isparta Belediyesi caddeleri sabunlu ve ilaçlı sularla dezenfekte etti.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce mahallelerin yanı sıra yine toplumun yoğun kullanım alanları olan otobüs durakları, toplu taşıma araçları, tuvaletler, çöp bidonları, resmi kurum ve kuruluşları, pasajlar başta olmak üzere tüm noktada dezenfekte çalışmaları devam ettiriliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

31 Mart 2020 Salı 21:06

Bilimsel olarak yapılan uygulamanın yanlış olduğu söyleniyor. Caddeleri yıkıyoruz derken kimyasallarla çevreyi kirlettiğimizin, aynı zamanda çok su sarf edildiğinin lütfen farkına varalım.

susuzluk daha büyük tehlike

31 Mart 2020 Salı 18:20

nasıl olacak bilemiyorum ama susuzluk tehlikesine mutlaka bir çözüm bulunmalı.....har vurup harman savrulmamalı su

Şürkü

31 Mart 2020 Salı 17:43

Şov yapmaya gerek yok ne alakası var virüs nereden bulaşacak yolda kaldırımda siz hiç açıklamaları dinlemiyormuyusunuz

Mehmet

31 Mart 2020 Salı 16:14

bu suları çok arıcaz yazın çoook

esnaf Sabit

31 Mart 2020 Salı 15:42

SAYIN BOMBA 32 AİLESİ HABERDEN DOLAYI SİZLERE TEŞEKKÜR EDER, EMEĞİ GEÇEN TÜM TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİNE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM.LÜTFEN EVDE KALIN HAYATTA KALIN

Alper

31 Mart 2020 Salı 14:17

Önce pazar yerlerini denetle, ****arda Covid19 kol geziyor. Bugün salı pazarına gitmek zorunda kaldım, hiç bir önlem, denetleme yok. Yaşlı insanlar dolu, pazar araları çok yakın, hijyen sıfır , saldım çayıra (pazara) mevlam kayıra

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR