28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA BELEDİYESİ'NDE RÜŞVET OPERASYONU

ISPARTA BELEDİYESİ'NDE RÜŞVET OPERASYONU

Asayiş

ISPARTA Belediyesi’nde bir memur, bir işletme sahibinden rüşvet istediği iddiasıyla gözaltına alındı.

Halıkent Mahallesi’nde bulunan Ayazmana mesireliğinde bir işletmeden rüşvet karşılığında 2 adet IPHONE telefon istediği iddia edilen memur hakkında yapılan şikayetin ardından polisler gözaltına aldı. 

İfadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali tekin

18 Ocak 2017 Çarşamba 18:05

BBoş boş konuşmanın anlamı yok bu ülkede değil dünyanın hheryerinde var bu rüşvet olayı rüşvet almak iyimi değil ama şu bi gerçek bu işler böyle yürüyo işi görülürken kırk takla aatılıyo sonra şikayet ediliyo bunu şuaanki belediyeye yüklemenin anlamı yanlış balaban zamanında ak masa diye birşey vardı direk rüşvet veriyosun çözülmeyen işler bile çözülüyodu o zmn kimse ses çıkarmıyordu bu adamlar 2 tane telefon almış 2 telefon ne olur daireler arabalar hava da uçuşuyordu boş konuşmanın anlamı yok

OSMAN

18 Ocak 2017 Çarşamba 09:18

ISPARTA DA YAPILAN İNŞAATLARIN İYİ DENETİLMESİ GEREKİR. ÇOĞU MÜTAHİT ORTAK KULLANIMI İSKANI ALDIKTAN SONRA YER DEĞERLİ İSE USULSÜZ OLARAK DİĞER KATLARA İLAVE KATIYOR. BELEDİYENİN BUNUN İLE İLGİLİ HİÇ YAPTIRIMI YOK.

ALIŞKANLIK YAPAR

18 Ocak 2017 Çarşamba 01:59

BAŞKAN BALAMAN ZAMANINDA BU İŞLER AYYUKA ÇIKMIŞTI AMA KORKUDAN ISPARTALI MALESEF ŞİKAYET EDEMİYORDU. YOKSA GÖNDER TAHSİLATÇI YAVŞAKLARI İSTE RÜŞVETİ VERMEYENİN DUKKANININ ÖNÜNÜ KAZDIR YADA BELEDİYE KİRACISI İSE SÖZLEŞMEYİ FESH ET. EY ISPARTALI NE DEĞİŞTİDE ŞİMDİ ŞİKAYET EDEBİLİYORSUN. SIKIYOSA 2 DÖNEM ÖNCE ŞİKAYET EDEYDİNYA. ADAM OLAN O ZAMAN EDERDİ ŞİMDİ DİYECEKLERKİ BU ADAM NEDEN BAHSEDİYOR. 2 DÖNEM ÖNCE BELEDİYEDE AK MASAYA PARA YATIRMAYAN ESNAF VARSA BURAYA YAZSIN KARDEŞİM.

Hz Ömer adalet i

17 Ocak 2017 Salı 19:46

Ne belediye ymisbe adamlar geldiklerinden buyana rüşvet operasyonları bitmedi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR