25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA BELEDİYESİ'NDE FETÖ'CÜ VAR MI?

ISPARTA BELEDİYESİ'NDE FETÖ'CÜ VAR MI?

Isparta

ISPARTA Valiliği tarafından gönderilen yazıda Isparta Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ/PDY terör örgütüne üye olan ve ilişiği bulunan kişilerin bildirilmeleri istendi. Söz konusu yazıda: bu örgütü bağlı bulunan ve Isparta Belediyesi'nde çalışan kişi yada kişilerin liste halinde belirlenmeleri ve bildirilmeleri istendi. 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet

05 Ağustos 2016 Cuma 17:26

40 yılda butun kurumlara kendı adamlarını yetısdırıp memur ataması yapmıslar soruları vermısler.sonrada bu kurumlarda calısanlar devletın mılletın ekmegını yıllarca yıyıp vatana ıhanet etsınler yazıklar olsun sızlere bu vatanda atanmayı bekleyen vatan ıcın calısmayı bekleyen ne yıgıtler var bu haınlerde vıcdan Allah korkusu ıman bıle yokkı kendı mılletıne sılah sıkıyor.

Vatandas

05 Ağustos 2016 Cuma 16:13

Çünürden Kım ne kadar arazı almıs alınan arazıler kac kısının uzerıne akdarılmıs dıbıne kadar ının tapudan ımardan bakın arkasından neler cıkacak cunurden alınan arazılerın uzerıne darbe olmasa feto kollarını ınsa edıp fetonun yandaslarına konutlar yapılacakdı Arasdırılsın tokı evlerının arkasındakı unıversıtede kayı yolundakı vefa yurdu seralara kadar Bakalım arkasından kımler cıkacak neler cıkacak

Yusuf ŞAHİN

05 Ağustos 2016 Cuma 10:17

Eşi yoktan yere açığa alınan Ülkücü bir Türk vatandaşıyım. Bu tarz haberlerin altındaki saçma yorumları gördükçe bu millet için dertlendiğime, bu millet için üzüldüğüme, bu milletin gelişmesi için harcadığım bütün emeklere kızıyorum. Biz ne ara böyle masumların kellesini isteyecek kadar kalleş olduk. Yazıklar olsun. Her açığa alınan fetöcü değildir unutmayın.

vatandas

05 Ağustos 2016 Cuma 07:10

YZG NA SATASANLAR KESINLIKLE NE BASBAKANIMIZA NEDE CUMHUR BASKANIMIZA ZERRE KULAK VERMEDIGINIZ ORTADA! CUMHUR BASBAKANIMIZ NE DEDI " COK ÜZGÜNÜM, SAHSEN BENDE DESTEK VERDIM BUNLARA! AYRICA MUHALEFETE NE IKTIDARA SALDIRMANIN ZAMANI DEGIL! SU ANDA ÜLKEDE CANAKKALEDEKI GIBI BIR RUHA, 15 TEMMUZ BIRLIK BERAVERLIK VATANSEVERLIK RUHU LAZIM! BUNUN BOZULMASINA IZIN VERMIYECEGIZ! DANISMANIMIN BU SEBEBLE MUHALEFET LIDERLERINDEN DERHAL ÖZÜR DILEMESINI ISTEDIK!" DERKEN, SIZ ETEGI TUTUSAN FETÖCÜMÜSÜNÜZ !

hasan arın

04 Ağustos 2016 Perşembe 21:18

başkan o koltukta kaç dönemdir nasıl oturdu o ilişkileri ortaya çıkarmakta lütfen a.z.gürkandan sonraki ekipte allah yardımcınız olsun ****emiz hep aynı suça bılaşanlar cezasını bulsun.

Hamdi

04 Ağustos 2016 Perşembe 20:28

Bence en başta başkan Ziya'nın kendisini vermek gerekir. Çünkü kendisi tren istasyonun hemen altındaki Fetö'nün binasında yapılan bir aileler toplantısına gelmişti ve orada çıkıp bir konuşma yapmıştı. Konuşmasında proje çizerek bu yapıya katkılar verdiğini söylemişti. Tabi bu 17-25 aralık süreci öncesiydi.

Alaybey

04 Ağustos 2016 Perşembe 17:22

Hiç yokmu isimleri bekliyoruz.korkmayın...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR