26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN GÜNAYDIN'DAN GÜNTAÇ'A SENİN BEBEKLİĞİNİ BİLİRİM

BAŞKAN GÜNAYDIN'DAN GÜNTAÇ'A SENİN BEBEKLİĞİNİ BİLİRİM

Isparta

Bugün olağan üstü toplanan Isparta Belediye Meclisi'nde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç arasında tartışma çıktı. Başkan Günaydın, 2 madde üzerinde toplanan mecliste Güntaç'ın anlamsız çıkışlarına sert çıktı.

Belediye Meclisi Olağan üstü toplandı. Gündemde Asfalt yapımında kullanılan (Bütün) satın alınması için borçlanma yetkisi ve belediyeye ait taşınmazların satışı ve kiralanması için encümene yetki verilmesi görüşüldü.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç, taşınmazların neden 66'sını önümüze getiriyorsunuz. 6'şar getirseniz ne olur diyerek anlamsız bir çıkış sergiledi.

Bunun üzerine Başkan Günaydın: "Yarın satılacak diyen mi var. Lazım olur satılır. Bir daha, bir daha meclise toplayamayalım. Bak Salim senin bebekliğini bilirim. Ben senin altının bezini değiştirdim" diyerek salondan ayrıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞ

23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:00

salim guntac toplum ve ısparta için ne yapmış ALLAH aşkına biri soylesin boş boş belediye mecli salonu işgalden başka birisi degildirr sadece laf olsun diye konuşuur MAŞA OLARAK KULLANIRLAR

Dadı

23 Ağustos 2017 Çarşamba 00:22

Günaydının dadılık yaptıgını bilmiyorduk yeni meslegini ögrendik

Yalan

22 Ağustos 2017 Salı 19:29

Fetonun değişmeziydi şimdi günah çıkarıyor yemezler salim

Adil

22 Ağustos 2017 Salı 13:59

bu çocuğa biri dur desin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR