29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA BAYRAMLAŞTI

ISPARTA BAYRAMLAŞTI

Isparta

ISPARTA'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende,il protokolü bayramlaştı.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen bayramlaşma programına Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Said Yüce, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, CHP Milletvekili İrfan Bakır, MHP Milletvekili Nuri Okutan, Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye başkanları,siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta’ya atandıktan sonra ilk bayramı olduğu dikkat çekerek; “Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum.  Hem ülkemize hem bütün İslam alemine hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramlar barış günüdür. Barışma günüdür.Kucaklaşma günüdür. Dargınlıkların sona erdiği günüdür. Bu nedenle aramızda dargınlık bulunan bütün hemşerilerimiz barışmasını, kucaklamasını ve hem Isparta için hem ülkemizin enerjilerini birleştirmelerini diliyoruz” diye konuştu.

Protokol ve vatandaşların bayramlaşmasının ardından törensona erdi. Vali Şehmus Günaydın daha sonra Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların bayramlarını kutladı. 








YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet İNANLI

05 Temmuz 2016 Salı 15:02

Kim ne derse desin Haberdeki görüntülere bakıldığında Vali GÜNAYDIN'ın Şahsiyeti,Kişiliği,İnsanlığı,Sevecenliği,insan unsuruna karşı gülen yüzü kimliğini göstermiyormu.Biz KASTAMONU'lu olarak burada onun kıymetini bilmedik ama ona helal olsunki ISPARTA gibi yüzleri gülen GÜL Kenti bir memlekete gitti.Yeterki böylesine birinin siz olsun kıymetini bilin.Bu vesile ile Vali GÜNAYDIN başta olmak üzere Ailesi ve BOMBA 32 Haber Ailesinin bayramlarını candan kutlarım.

ıspartalı vatandaş

05 Temmuz 2016 Salı 14:30

sevgili editör dün niye haber yapmadınız o kadar web sitelerine baktım akşam tv haber dinledim bugün bayramlaşma yeri ve saati ile ilgili hiçbir haber bilgi paylaşımına rastlamadım ilginçtir ilk defa belediye de bayramlaşmayı kaldırmış

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR