29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA BASINI VALİ ÖZKAN’I UĞURLADI

Son Valiler Kararnamesine göre Isparta Valiliğinden Kahramanmaraş Valiliğine atanan Vahdettin Özkan ve Ispartalı Gazeteciler Polis evindeki iftarda buluştu.

Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi “Bilindiği gibi Isparta çok temiz insanlardan oluşan bir il, Ispartalıların en büyük özelliği ahde vefalı olmalarıdır. Kendilerine hizmet edenleri asla unutmaz. Sayın Valimiz 3 seneye yakın çok güzel hizmetlerde bulundu. Bizde kendisini asla unutmayacağız. Sayın Valimizi her zaman desteklemeye çalıştık. Bizlere kendiside her zaman kolaylık sağladı. Her şey için teşekkür ediyoruz. Başarılarının Kahramanmaraş’ta da devam etmesini diliyoruz. Sizi her zaman basın dostu olarak hatırlayacağız” dedi.

Ardından Şevket Karahan Vali Vahdettin Özkan’a günün anısını bir plaket takdim etti.

Vali Özkan ise yaptığı konuşmada “Bu güzel ilimizden başka güzel bir ilimize atanmam dolayısıyla çoksevdiğim dostlarıma ve arkadaşlarıma veda etmek zorunda kalıyorum. Bu vesileyle bizleri bir araya getiren gazeteciler cemiyetimize teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 yıldır hizmet ettiğim, kadim bir tarihe ve kültüre sahip güller diyarı Isparta’ya hizmet etmekten büyük bir mutluluk duydum. İlimize hizmet ederken teşviki mesai yaptığım, ilimiz kamuoyunun temayüllerinin temsilcisi olan gazetecilerimiz ile birlikte çalışmış olmaktan dolayı son derece memnunum. Isparta’mızın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesi için çaba harcayan basın mensupları bizlere daima yardımcı oldular sizlere çok teşekkür ediyorum. Isparta sevdanızın katlanarak devam etmesini temenni ediyorum. Bundan sonra bir arkadaşınız bir ağabeyiniz olarak Kahramanmaraş’ta da bir yuvanız olduğunu bilmenizi istiyor, hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Milliyet Gazetesi Temsilcisi Hasan Özbek yaptığı konuşmada şunları söyledi “ İnsan yaşamında önemli noktalar vardır. Bunlardan biriside memuriyet hayatıdır. Esas olan arkada bir şeyler bırakmaktır. Sayın Valimiz göreve başladığı ertesi güne kibiyle dolaşarak sorunları yerinde incelemek için ilçe ilçe, köy köy dolaşarak kısa ve uzun vadeli olarak sorunları çözdü. Toplumun içine girdi.Haklı olarak devletin Valisi, Halkın Valisi ünvanını kazandı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum”dedi.

 

VALİ ÖZKAN GÜLLERLE UĞURLANDI

Geçen hafta valiler kararnamesiyle Kahramanmaraş'a tayin olan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, bugün binlerce seveni tarafından güllerle uğurlandı. Vali Özkan ve eşi Ruhan Özkan,ayrı ayrı herkesle vedalaşırken Ruhan Özkan'ın ağladığı görüldü. Arabaya binerken Isparta'nın sembolü olan güller arabanın üstüne serpildi. Yaklaşık 3 yıldır Isparta'da görev yapan Vali Özkan'ın sevenleri duygulu anlar yaşandığı görüldü. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR