29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA BAROSUNDAN ANKARA ÇIKARTMASI

ISPARTA BAROSUNDAN ANKARA ÇIKARTMASI

Isparta

Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile TOBB delegeleri Ankara çıkarması yaptı. Gökmenoğlu ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini Adalet Bakanı Abdül Hamit Gül'e yaptı. 2 saat süren görüşmede Isparta Barosu, savunma mesleği ve meslektaşları adına çok önemli taleplerde bulundular. Mesleki sorunlar Bakan Gül'e yazılı olarak da sunuldu. Isparta Baro Heyeti, daha sonra Bakan Yardımcıları Av. Hilmi Bilgin ile Cengiz Öner'i ziyaret etti.

Isparta Barosu Başkanı Gökmenoğlu ve beraberindekiler daha sonra TBMM'ye geçtiler. İlk ziyaret TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'e yapıldı. Meslektaşların hukuki sorunları ve kamu avukatlarıyla ilgili taleplerini ileten Gökmenoğlu, Bilgiç'ten Isparta'ya vergi mahkemesinin kurulması için destek istedi.

Baro Heyeti, Milletvekili Recep Özel'i ziyaretinde de Vergi Mahkemesi talebini yeniledi. Baro Heyeti, İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur ile Afyon Milletvekili Av. Ali Özkaya'ya da nezaket ziyaretinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

09 Kasım 2018 Cuma 17:14

Kesinlikle Isparta için en iyi aday Gökmen Bey dir. Düşünün birbirinden farklı düşünen avukatlar olmasına rağmen 5 dönemdir hepsini memnun eden ve seçilen bir başkandır. son seçimlerde karşısına rakip bile çıkmamıştır. Ispartada farklı düşünenleri bir çatıda toplayacak Isparta için ve Ispartalı için çalışacak bir insandır.Dürüstlük konusunda en ufak bir tereddüt bile yoktur.Kendisi Rahmetli ikinci noter oğludur. Çalışkandır. 5 te 6 da kalkar gecegündüz çalışır. İnşallah aday olur.Isparta kaza

Veli

09 Kasım 2018 Cuma 15:03

Belediye başkan adayımız Gökmen Gökmenoğludur.Tek aday Gökmen bey.Hangi Partiden koyarsa koysun.Bİz yarısı Ak Partili Yarısı MHP li olan bir aile olarak Gökmen beye yükleneceğiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR