19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA BARO BAŞKANIN DAN İL GENEL MECLİSE TEŞEKKÜR !

ISPARTA BARO BAŞKANIN DAN İL GENEL MECLİSE TEŞEKKÜR !

Isparta

Hafız İbrahim Demiralay Konağına ilişkin tahsisin iptal talebi Isparta Barosundan geldi. Kendi binalarına taşınmaları nedeniyle tahsisin iptalini isteyen Baro yönetimi, konakta yaptıkları aydınlatma, halı döşemeler ve sedirleri de Hafız İbrahim Demiralay konağına demirbaş olarak bağışladı. 

 

 Isparta Barosu Başkanı Gökmen Gökmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisinin Kasım ayı son toplantısına katılarak, beş yıl önce Hafız İbrahim Demiralay Konağını Baroya tahsis etmeleri nedeniyle meclis üyelerine teşekkür etti. İl Genle Meclis Başkanı Ali Bolat’a bir plaket sunan Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu“Öncelikle 5 yıllık kullanımdan ötürü Isparta Barosu adına teşekkür ediyoruz.Bu bina tarihi bir bina, sizlerin olduğu kadar bizimde gönlümüzde yer etmiş bina. Isparta eğer düşman işgali görmediyse Hafız İbrahim Demiralay sayesindedir.Cumhuriyetin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sağ kolu olan bir büyümüz. Böyle bir binayı, sizlerin verdiği bu emaneti biz bugüne kadar layıkıyla kullandık. Bu nedenle öncelikle 2011 yılındaki tüm il genel meclis üyelerimize, o zamanki başkan Osman Zabun’a ve sizlere ayrı ayrı tek teşekkür etmek istiyorum. Bunun için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte buraya geldik” dedi.

LAYIKIYLA KULLANDIK

Isparta Barosu olarak kendilerine tahsis edilen Hafız İbrahim Demiralay Konağını beş yıl süre ile layıkıyla kullandıklarını söyleyen Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu “Yalnız Isparta Barosuna değil, yargının kurucuun suru olan avukatlara çok büyük destek verdiğiniz. Biz bunu layıkıyla kullandık. Güzel bir restorasyondan sonra kullanmaya başladık. İl Genel Meclis Başkanımız bizleri ziyaret ettiğinde, artık bu binaya ihtiyacımız olmadığını söyledik. Güzel bir bina tarihi bir bina olması nedeniyle atıl kalmasına gönlümüz razı gelmedi. Yeni bir binaya sahip olmamız nedeniyle bu binayı layıkıyla kullanamayacaktık. 5 yıl daha bina bize tahsisli diyerek bir kıskançlık yapmak bize yakışmazdı. İnşallah bina yine layıkıyla kullanacak birilerine tahsis edilecektir. Başkanımız bizden içindeki yaptığımız sedirlerive halıları da bırakmamızı rica etti. Biz binayı restorasyonu yapılmış vaziyette, ışıklandırması, sedirleri ve halıları ile bırakacağız. Onlarda demirbaşa geçecektir” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan gür

23 Kasım 2016 Çarşamba 15:21

Ali Bolat beyi cuma namazlarında bazende vakit namazlarında görüyorum çarşıda, imanı olan bir adamda Allah korkusu olur ülkesine hizmet eder.Ama bir de özel idare sekreteri mahmut bey var cumaya gittiğine dahi inanmıyorum, bir karşıdan gördüğüm kadarıyla sert mizaçlı egolu bir insan lütfen onun yerine bizden olan bizle iç içe olan birini başa getirin.

ALİ POLAT

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:04

Devamlı teşekkür eder durumda kalınırsa yanlış yerlere teşekkür edilir. Ben de sandım Baromuza teşekkür etmişler. Baro oraya bir sürü emek ve para verdi.Ali Beyin ne katkısı oldu anlayamadım. O tahsisatın yapıldığında o yoktu bile. Parası olan tepeden mevki makam sahibi oluyor ama hakkıyla makamını elde edenler de bu makamları temsil ettiği insanları düşünerek her kişiye teşekkür etmemeli. Burada teşekkür etme de bir terslik var.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR