18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA ANTALYA YOLUNDA KORKUNÇ KAZA

ISPARTA ANTALYA YOLUNDA KORKUNÇ KAZA

Isparta

Isparta-Antalya yolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada Mehmet Ali Özkaran (53) hayatını kaybetti, 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Isparta- Antalya karayolunun Bucak ilçesine bağlı Kargı Tüneli mevkii yakınlarında meydana geldi. Mehmet Ali Özkaran’ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı yönden gelen Muharrem Ercan Gürkaynak’ın (50) kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. İki otomobilin de demir yığını halinde dönüştüğü kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, jandarma ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede sürücülerden Mehmet Ali Özkaran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı araçtaki Niyazi Tekeş, Dursun Tuba Tekeş ile Abdülkerim Tekeş ve Nazike Nisa Tekeş adlı çocuklar ve diğer aracın sürücüsü Muharrem Ercan Gürkaynak yaralandı.

İlk müdahalesi yapılan yaralılardan Niyazi Tekeş, Dursun Tuba Tekeş, Abdülkerim Tekeş ve Nazike Nisa Tekeş Antalya’daki hastanelere, Muharrem Ercan Gürkaynak ise Bucak Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Isparta- Antalya karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kazaya karışan araçların kaldırılması sonucu ulaşım normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Antalyalı

16 Eylül 2019 Pazartesi 21:34

47 dk :)) yolu bilmeyen yavaş gitsin,yolu bilmeyip artistlik yapmak için basmaya ,hatalı sollama yapmaya gerek yok..yolu ezbere biliyorum ama aptal acemiler yüzünden bir sürü kaza atlatıyorum..yol çoğu yerde ****et geniş ama angutların illa 70 km hız ile şeritlerinden gitme istekleri kazalara yol acıyor..kısacacası yolu bilmeyen sağdan sağdan ilerlesin lütfen

Kenan KARTAL

16 Eylül 2019 Pazartesi 20:11

Bu yoldan defalarca Antalya'ya gittim. Bilinçsiz adam çok maalesef trafikte.. Defalarca karşıdan gelenle burun buruna geldim. Ehliyeti cebine koyan kendini michael schumacher sanıyor. Sollama hatası ve aşırı hız en büyük kaza sebebi. Zaten 100 km yol bir tarafını yırtsan 10 dakika erken varırsın en fazla. Ağır gidin kardeşim azcık.. Biraz dikkatli gidin. Sizin canınızdan, karşınızdan gelen masumun canından daha mı kıymetli bu 10 dakika?

özıspartalı

16 Eylül 2019 Pazartesi 15:41

defalarca bu yolu kullandım, tırmanma şeridi olan yerlerde hem çıkış hem iniş çizgileri hatalı, iniş çizgilerini düz çift yapın kimse inişte sollamasın, en fazla iki dakika da inersiniz virajları, karayollarına duyurulur.

Ispartalı

16 Eylül 2019 Pazartesi 10:09

Dereboğazı yolunda sürücüler tırmanma şeridi nedir, orta şerit hangi sürücüye aittir bilmiyor. Siz siz olun karşıyı görmeden yol hakkı benim diyerek orta şeride girmeyin. Her an bir bilinçsiz ile burun buruna gelebilirsiniz.

ZAFER ŞINIK

16 Eylül 2019 Pazartesi 08:40

Bu kazanın tam üzerrine geldim Manavgatdan Ispartaya akşam tekrar döndüm. Manavagat Antalya arası duble yolda iki kaza olmuşdu yani duble yolda bile oluyor

gülkent

16 Eylül 2019 Pazartesi 01:05

eskiden yollarda asfalt bile yoktu ama arabalarda 90 nı geçmezdi

Abdullah AYDIN

16 Eylül 2019 Pazartesi 00:54

Bu yolu duble yapmayan yetkililere katil demeyi bırakın. Tamam, ölümlerden sorumluluk sahibi olabilirler ama katil demek fazla olmuyor mu?

ıspartalı

16 Eylül 2019 Pazartesi 00:46

arkadaş kimse kusura bakmasın bence yolun kabahatı yok hatalı sollayan hızlı giden sürücülerde adamlar antalyaya 1 saatte iniyormuş ve bunu övünerek anlatıyorlar 2 saatte gidin kardeşim yavaş gidin dikkatli gidin

simitci

16 Eylül 2019 Pazartesi 00:16

Bu yolu iptal Edip, demiryolu yapsınlar, burdur-antalya duble karayoluna yoluna bir bağlantı yeter gibi

Duble yol varken ne işin var Isparta Antalya yolun

15 Eylül 2019 Pazar 23:47

Bu yol duble olmaz sol tarafi uçurum sağ tarafı dağ günde sayılı araç geçer 7-8 bin civarında heyelan bolgesi en güzel yol Burdur Uzerinden gitmek Günde 35 bin araç Afyon Burdur Antalya yolunu kullanir kullanmayın kardeşim canını seven kullanmaz kapansın o yol vebali büyük

Kapanması gereken yol

15 Eylül 2019 Pazar 23:41

Bürokrasi ile ne alakası var yapilsada aynı sorunlar açıldığı gün kayan bir yol Burdur Uzerinden gidilmesin diye yapılan yol zamanı da ise yaramayan ölüm yolu Burdur tarafından gidin kardeşim kapatın yolu

Lost

15 Eylül 2019 Pazar 23:32

Bitirin artık şu yolu. Daha kaç kişi yaşamını yitiricek

Memet

15 Eylül 2019 Pazar 22:54

Biraz dikkat. Bakın Antalya yoluna yüzde yüz kazalar sürücü hatası. Adamlar virajda araba soluyor. Yüzde 99 u

Yeter Artik

15 Eylül 2019 Pazar 22:19

Sureyya bey cikmis maliyeti yuksek oldugu icin suan biraz bekleyeck diyor ya arkadas ou isterken utanmiyorsunuz yolu yaptiracagiz diyorsunuz ama icraat sifir. İnsan hayati bu kadar basitmi yaaaa. İnsan hayati bu kadar ucuzmu. Debletimiz bu kadar acizmi. Ben burdan ilimizin zenginlerine ve buyuklerine sesleniyorum. Bunu RTE ye duyurun artik. Her hafta en az 2-3 kaza oluyor. Mal kayni neyse can kayiplarinin hesabini veremezsiniz. Yazik bu millete. Yarin bugun sizin yada sizden birinin basina gelse

İsparta

15 Eylül 2019 Pazar 22:01

Ulen bürokrasi bu yol yapılmadıkça vebalini kim çekecek, Lütfen en çok kullandığımız bu yolu bir an önce Duble yol yapin.

Fat boy

15 Eylül 2019 Pazar 21:54

Bu yolda aşırı derecede hatalı sollama yapılıyor. Hem kendine hem de karşındakine zarar.

Hakkı haklı...

15 Eylül 2019 Pazar 20:38

Yine o yol yine kaza yabancı olanlar yolu bilmeyenler sakın hız yapmasın kaza kaçınılmaz olur yol tehlikeli!!?

onder

15 Eylül 2019 Pazar 20:14

hatalı SOLLAMA..!!!!!

Murat özk

15 Eylül 2019 Pazar 20:11

Şu yolu kapatın yada çift yol yapin ülkemizin en tehlikeli yollarından ne kadar çok insan bu yolda canından oldu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR