27 Nisan 2024 Cumartesi

Mitinge damga vuran o kare

Mitinge damga vuran o kare

Isparta

Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, düzenlediği mitingde sahnenin önünden kendisine seslenen bir çocuğu dinlemeye çalıştığı anlar fotoğraf karesine yansıdı. Fotoğrafta Başkan Başdeğirmen’in çocuğu daha iyi duyabilmek için dizlerini yere koyarak çocuğa doğru eğildiği anlar yer aldı.

Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, düzenlenen bir mitingde sahneye çıkarak konuşmasını yaparken, bir çocuğun yanına eğilerek onu dinledi. Bu an, Başdeğirmen'in sadece mitingde konuşma yapmakla kalmayıp, çevresindeki insanlara da önem verdiğini ve onların sesini duymaya çalıştığını gösteriyor.

Başdeğirmen'in bu samimi ve dikkat çekici hareketi, seçim kampanyası sırasında halkın kalbine dokunmak ve onların desteklerini kazanmak için önemli bir adım olabilir. Sahne performansının yanı sıra, seçmenlerle doğrudan etkileşim halinde olmak, adayın halkın taleplerini anlaması ve onların güvenini kazanması açısından büyük önem taşır.

Şükrü Başdeğirmen'in çocuğu sahnede dinlemesi, onun belediye başkanı olarak şehrin tüm kesimlerini kucaklayacağı ve herkesin sesine kulak vereceği mesajını veriyor. Bu tür samimi ve insan odaklı yaklaşımlar, seçmenlerin adaya olan güvenini artırabilir ve seçimlerdeki başarısına olumlu yönde katkı sağlayabilir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Banu Beyaz

18 Mart 2024 Pazartesi 21:33

Allahım bazı insanlar ne kadar riyakar. Yok yok siyaset ve siyasetçi ,gerçekten bu devirde uzak durulması gerekli iki konu !

Vatandaş

18 Mart 2024 Pazartesi 20:58

Nedense hep seçim zamanı görüyoruz böyle güzel hareketleri, seçim bitti mi ortalıkta sadece vatandaş kalıyor ta ki bir sonraki seçime kadar. Hep aynı tiyatro...

Zafer mahallesi

18 Mart 2024 Pazartesi 11:08

Sayin baskanimiz her zaman halkin icinde olmus gordugu her cocugu kendi evladi gibi gormesi herkesi gonulden kucaklayarak yasliyla yasli genclerle genc cocukla cocuk olan gonlu zengin guler yuzlu baskanimiz bazilari gibi yorumu kapatirmasi aday olamdan once esnafin kapisinadan iceri girmeyen ler simdi esnaflardan cikmiyor sahte gulucuk atarak yorum kismini kapatarak kendine yapilacak olumsuz yorumlari kadirmiyorsun da neden nasil belediye baskani olacan sorarim halkimiz bunu biliyor

seçmen

18 Mart 2024 Pazartesi 10:50

seçim yaklaşıyor tabi görülür böyle şeyler seçim öncesi hiç göremedik

Ahmet

18 Mart 2024 Pazartesi 10:25

Bazıları gibi yorum kısmını kapattirmamadigin için tebrik ederim....

Ispartaaa

18 Mart 2024 Pazartesi 09:21

Bu hareketiniz bile takdire şayan Başkanım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hep beraber kazanacağız.

Sen başkasın

18 Mart 2024 Pazartesi 08:50

Helal olsun sevgi dolu bâskan isparta halkı seninle gurur duyuyor

Bizim Başkan

18 Mart 2024 Pazartesi 08:46

Şükrü Başkan çocuklara karşı çok seveven hep sevgi dolu büyüklere yaşlılara saygılı aile terbiyesi çok önemli Başkanımız bir tane

sakine

18 Mart 2024 Pazartesi 08:17

sevgi dolu bir insan şükrübaşkan

cevdet

18 Mart 2024 Pazartesi 07:31

BAŞKANIMIZ HERZAMAN BÖYLEDİR

32eğirdir 32

18 Mart 2024 Pazartesi 06:32

Her zamanki gibi samimi ve içten bir insan

Gönüllerin başkanı

17 Mart 2024 Pazar 22:30

Şükrü abim eskidende böyleydi.eşide aynı şekilde yardımseverdir.başkan olsada hiç değişmedi.helal olsun .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR