27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’da kaç mahalle var onu bilmiyor

Isparta’da kaç mahalle var onu bilmiyor

Isparta

ISPARTA Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CHP Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan’a; “Isparta’ya belediye başkanı olacağım diye geliyorsun, Isparta’nın kaç tane mahallesi var daha onu bilmiyorsun. Şimdi yanında kimse olmasın arayın ‘Ben Vatan Mahallesindeyim gelir misin?’ deyin vallahi ya Gölcük’e gider ya Hızırbey’e gider. Ama gelmesini istiyorsanız konum atın ancak öyle bulur” dedi.

Vatan Mahallesi mitinginde konuşan Belediye Başkanı Başdeğirmen, kendisini eleştiren CHP Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan’a cevap verdi. Başdeğirmen; “Bir tanesi de çıkmış gelmiş efsane başkan. Hayırdır inşallah. Hadi öyle olsun. Geldiği mahalleyi bilmiyor. Geldiği zaman sorun bizim 44 tane mahallemiz var. Kendisinden rica edeyim 5 tanesini sayıversin. Deyin ki bize şu yan taraftaki mahallenin adını bir soruverin ya bir sorun. Arkadaş ben Isparta’ya hizmet etmeye geliyorum diye geliyorsun, Isparta’ya belediye başkanı olacağım diye geliyorsun, Isparta’nın kaç tane mahallesi var daha onu bilmiyorsun. Şimdi yanında kimse olmasın arayın ‘Ben Vatan Mahallesinde’yim gelir misin?’ deyin vallahi ya Gölcük’e gider ya Hızırbey’e gider. Yok ki. Ama gelmesini istiyorsanız konum atın ancak öyle bulur. Ne hallere düştük görüyorsunuz değil mi? Bu insanlar ben şu işleri yapacağım diye konuşsalar bunlara biz sonsuza kadar cevap vermeyiz. Vermiyoruz da. Bizlerde bir şey söylemedikçe sanki onlar haklı gibi duruma düşmeye çalışıyorlar. Bir şeyler söyleyelim bizde ya. Ama sevgi, saygı, içerisinde iftira hakaret olmadan yapalım. Onlara her türlü yol mubahtır. Az kaldı 12 gün var. 12 gün sonra o şamarı yedikleri zaman görecekler ki, yalanla, dolanla, talanla bu işler olmuyormuş. Benim halkım akıllı. Aklı başında fikri başında senin öyle yalanlarına filan inanacak değil ki”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet toral

21 Mart 2024 Perşembe 11:50

Maasi bunlar vermiyor ki bunlardan niye istiyorsunuz. Sgk veriyor

Cem Saltık

20 Mart 2024 Çarşamba 06:10

Sen hepsini avucunun içi gibi biliyorsun çünkü parsel parsel satacaksın ya ondan !

mr efsane

19 Mart 2024 Salı 16:23

nerenin efsanesi bu

Varsa var; yoksa yok...

19 Mart 2024 Salı 12:49

Emekliye ssosyal yardım değil, seyyanen 10.000 tl zam var oy var; emekliye seyyanen zam yok kusura bakmayın oy da yok.

Siyasetçi

19 Mart 2024 Salı 11:28

CHP her dönem olduğu bu dönem Akp kazansın diye uğraşıyor bu muhalefet partisi olamaz

Isparta sevdalısı

19 Mart 2024 Salı 11:13

Dere mahallesi ve sülübey mahallesi kırmızı çizgimizdir nokta

Görüşüm bu

19 Mart 2024 Salı 10:54

Bence İyi Partinin adayı kazanacak gibi

Milliyetçi

19 Mart 2024 Salı 10:33

Chp Ak parti kazansın diye Yazganı aday gösterdi kendileri de biliyor kazanamayacağını kazanmak isteseler en baştaki Seloya selam göndermez kim ne derse desin chp bitmiştir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR