27 Nisan 2024 Cumartesi

Apaydın’dan Gıda ve Su Güvenliği İçin Kapsamlı Plan Projesi

Apaydın’dan Gıda ve Su Güvenliği İçin Kapsamlı Plan Projesi

Isparta

Kriz Durumlarına Hazırlık Amacıyla Toplumsal Dayanıklılığı Artırmak İçin Atılan Adımlar:

Yerel Belediye, Ata Tohum Dağıtımı ve Sözleşmeli Tarım ile Toplumun Gıda ve Su Güvenliğini Sağlamayı Hedefliyor

Gelecekteki olası krizlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla, yerel belediye, gıda ve su güvenliğini sağlamak için kapsamlı bir planı uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Bu plan, toplumun dayanıklılığını artırmak ve kriz durumlarında yaşanabilecek olası sıkıntıları en aza indirmeyi amaçlıyor.

Ata tohum dağıtımı ve sözleşmeli tarım gibi önlemlerle, yerel halkın kendi gıdalarını üretebilmesi teşvik edilecek. Ücretsiz hobi bahçeleri tahsis edilerek, insanların doğayla daha yakın bir ilişki kurmaları ve kendi ürünlerini yetiştirmeleri sağlanacak.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mimar Aydın Apaydın;

“3.Dünya savaşı bir gün çıkarsa gıda ve su üzerinden çıkacaktır. Bizim belediyeciliğimizde halka ata tohum dağıtılacak, sözleşmeli tarım yapılacak, dileyen herkese ücretsiz hobi bahçeleri tahsis edilecektir. Yağmur suyumuz için de gölet yapıp suyumuza sahip çıkacağız. Köylümüzün üreteceği her ürünün hem alıcısı hem de onlar adına satıcısı olacağız.” dedi.

Su Kaynaklarını Koruma ve Yerel Ekonomiyi Desteklemek İçin Alınacak Tedbirler

Aydın Apaydın ayrıca, yağmur suyu toplama göletleri inşa ederek su kaynaklarını korumayı ve sürdürülebilir bir su politikası izlemeyi hedefliyor. Bu önlemlerle birlikte, yerel köylülerin ürettikleri ürünleri pazarlamalarına ve satmalarına olanak tanıyarak, yerel ekonomiyi güçlendirmeyi amaçlıyor.

Yerel Ekonomiyi Güçlendirmek ve Toplumun Dayanıklılığını Artırmak İçin Ortaklıklar Kurulacak

Aydın Apaydın, yerel köylülerin ürünlerini satma ve pazarlama süreçlerine katkıda bulunarak yerel ekonomiyi destekleyecek. Aynı zamanda, toplumun dayanıklılığını artırmak amacıyla işbirlikleri ve ortaklıklar kurulacak.

Bu kapsamlı plan, toplumun krizlere karşı hazırlıklı olmasını sağlarken, uzun vadeli sürdürülebilirlik ve toplumun refahı için önemli bir adım olarak görülüyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Recai Aldanmaz

27 Mart 2024 Çarşamba 23:35

Bilim.insanı kimliği ve gerçekçi projeleri ile vaatlerinin boş olmadığını ispat eden Dr mimar Aydın Apaydın beyefendinin Isparta Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağı konuşmalarından, sorulara verdiği cevaplardan ve sunmuş olduğu proje taslaklarından anlaşılıyor. Benim ve ailemin desteği size #Milligorus belediyeciliğine #ispartalife #ispartadayasam #yerelsecim2024 #bestmoments #ispartagülü #saadetpartisi #kadiningucu

Erdem

19 Mart 2024 Salı 22:54

Siyaseti sevmem ama dikkatle adayları inceledim tek bu beyefendi samimi geldi ne yalan söyleyeyim..

İşsizdoktor

19 Mart 2024 Salı 19:02

Başkan sen çok yaşa, bunlar yarın duvarları yerler bıraksan. Dikkat çektiğin için sağol.

Mahoni

19 Mart 2024 Salı 18:44

İlginç projeler. Oyumu sana ve ekibine veririm gönül rahatlığıyla

Onur

19 Mart 2024 Salı 12:20

Eğer bunu yapacaksan oyum sana, hiç bir vaat bundan değerli değil

Ali Soyçiçek

19 Mart 2024 Salı 11:39

Dr Mimar Aydın APAYDIN SAADET geçmiş te yaptı yine yapar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR