27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’ya kanat takıp uçurmuşsunuz

Isparta’ya kanat takıp uçurmuşsunuz

Isparta

Fatih ve Zafer Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak yeni dönemin destanını yazmak istediklerini vurguladı. 2024-2029 yılları  projelerinden bahseden Başkan Başdeğirmen’e meydanı dolduran coşkulu kalabalık tam destek verirken, mikrofonu alarak farklı bir ilden Isparta’ya geldiğini belirten bir vatandaş, “Isparta’ya geldiğimde gördüklerim karşısında şok yaşadım. Siz Isparta’ya kanat takıp uçurmuşsunuz, Ispartalılar sizin kıymetinizi bilsin” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Fatih ve Zafer Mahalleleri mitinginde vatandaşlarla buluştu. Miting alanına eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte gelen Başkan Başdeğirmen, havai fişek ve meşalelerle büyük bir coşku içerisinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar yaptıkları proje ve yatırımlardan bahsederken yeni dönem yapacaklarını anlattı, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde vatandaşların güçlü desteğini beklediklerini bildirdi.

Mitinge AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, parti teşkilatları ile Fatih ve Zafer Mahallesi sakinleri katıldı. Programda yeni dönem görev alacak belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları da tanıtıldı.

Başkan Başdeğirmen’in konuşması meydanı hınca hınç dolduran kalabalık tarafından sürekli olarak, “Dik dur eğilme bu millet seninle”, “Büyük başkan”, “Isparta seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesildi.

2,5 YILDA 150’DEN FAZLA PROJEYE İMZA ATTI

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, mevcut dönemde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in pandemi ve diğer afetlere rağmen 2,5 yıl gibi bir sürede 150’den fazla projeye imza attığını söyledi. Güleç, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Allah ülkemize afet olayları vermezse Şükrü başkanımızın ne kadar büyük hizmetlerin altına imza atacağını siz düşünün. Sizin karşınıza çıkarken geçmişte ne hizmet yaptığını anlatamayanlar belediye başkanımıza türlü türlü iftiralar atıyorlar. Bunların cevabını 31 Mart’ta vatandaşlarımız sandıkta verecek. Başkanımızı sandıktan güçlü çıkardığınızda hepsi cevaplarını alacaklar” dedi.

YENİ DÖNEMİN DESTANINI YAZMAK İSTİYORUZ

Meydanı dolduran kalabalığın sevgi seli ve büyük coşkusu içerisinde sahneye gelen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, büyük coşku içerisinde karşılanmasından dolayı memnuniyetini ifade etti. Yeni dönemin destanını yazmak istediklerini vurgulayan Başkan Başdeğirmen, 2,5 yıl gibi kısa sürede güzel projelere imza attıklarını, yeni dönemde de daha güzel hizmetleri Isparta’ya kazandıracaklarını belirtti.

YENİ SPOR YATIRIMLARINI ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ

Spor yatırımlarından bahseden Başkan Başdeğirmen, 22 semt sahasını mahallere kazandırdıklarını, milletvekilleriyle gittikleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yeni dönem için 10 tane daha semt sahası sözü aldıklarını ifade etti. Fatih Mahallesi’ne şehrin en büyük spor kompleksini inşa ettiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Yeni dönemde Gençlik ve Spor Bakanımız, semt sahaları, Sporcu Köyü, yeni yüzme havuzu ve kapalı spor salonu sözü verdi. Güçlü şekilde sandıklardan çıkarsak en önemli yatırımlarımızdan bir tanesi Sporcu Köyü’nü yapmak olacaktır. Fatih Mahallesi’ne şehrimizin en büyük spor kompleksini yaptık. UEFA standartlarında bir stadyumu buraya kazandırdık. Yanına yarı olimpik yüzme havuzu ve kapalı spor salonu yaptık. Yanına da 50 sporcumuzun konaklayabileceği, vakit geçirebilecekleri, amatör spor kulüplerinin yararlanabileceği Amatör Sporcu Evi’ni yapıyoruz. Bunların hepsi Fatih Mahallemize yapıldı. Bunları gençlerimizin geleceği için yapıyoruz. Daha iyilerini yapmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Fatih Mahallemize şehit yakınları ve gazilerimiz için çok güzel bir dernek binası yaptık. Fatih Mahallesi’ne sosyal tesis yapacağız. Zafer Mahallemize okul yapılacak. Bunların hepsi mahallelerimize yapılacak güzel yatırımlar. Bunları yapacak, bunları yapabilecek kabiliyette olan yönetim bizleriz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti belediyeciliği ile bu hizmetleri devam ettireceğiz. Sandıkları patlatarak Isparta’mıza güçlü şekilde hizmet etmemiz gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

10 YIL YAPILAMAYANLARIN 2,5 YILDA 10 MİSLİ YAPILDI

Kendilerinden önceki 10 yıllık dönemde şehirde bir tane bile sosyal konut temeli atılmadığını kaydeden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Biz göreve geldik, konutların temelini attık 1002 konutun anahtarlarını teslim etmeye başladık. 1350 konutun ihalesine hazırlandık. 350’sinin kuraları çekildi. Otogarı yarım almıştık, önümüzdeki günlerde onu da açacağız. 10 yıl boyunca Sav bölgesindeki vatandaşlarımız kokuyu çekti. Geldik 6 ayda kokuyu giderdik. Demek ki yapılabilirmiş, o zaman neden bu kadar yıldır bu kokuyu çektik. 10 yıl yapılamayanların 2,5 yılda 10 misli yapıldı. Bunun için güçlü yönetime, güçlü iradelere ve vizyonu geniş ekiplere ihtiyaç var. Bu hızı, bu güzelliği bozmamamız, bu istikrarı daha da ileriye götürmemiz gerekiyor. Vatandaşlarımızla işbirliği, güç birliği hizmet birliği düşüncesiyle bir adım daha ileriye götürüp Isparta’mızı Türkiye’de en önemli şehirler sıralamasında en önlere taşımamız gerekiyor. Ramazan ayı içerisindeyiz. İlk bayram 31 Mart 2024 akşamı, ikinci bayram bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizi hep beraber kutlayacağız inşallah. Üçüncü bayram Ramazan Bayramı, onu da Allah’ın izniyle kutlayacağız. Daha sonra daha ileriye diyerek şehrimizi üst seviyelere taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇOK GÜZEL YENİ PROJELER GELİYOR

Yeni dönem projelerinden bahseden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gölcük Tabiat Parkı’nı Isparta Belediyesi’nin devraldığını, oradaki hizmeti artıracaklarını ve fiyatları çok uygun hale getireceklerini, Çünür Tepesi’ne çok güzel bir proje uygulayacaklarını, Aquapark alanını da kadın ve çocuk ağırlıklı projeyle vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi yaptıklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, bu tesiste her türlü rehabilitasyon hizmetinin verileceğini, inşaatın 8-10 ay içerisinde tamamlanacağını, Sporcu Köyü projesiyle de şehrin çok güzel bir projeye kavuşacağını söyledi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BULUŞUYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mart Çarşamba günü saat 13.30’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen, tüm vatandaşları bu buluşmaya davet etti.

ISPARTALILAR SİZİN KIYMETİNİZİ BİLSİN

Miting sırasında mikrofonu alan bir kadın farklı bir şehirden Isparta’ya geldiğini belirterek, “Geldiğim şehirdeki belediye başkanı hiçbir hizmet yapmadı. Isparta’ya geldiğimde gördüklerim karşısında şok yaşadım. Siz Isparta’ya kanat takıp uçurmuşsunuz, Ispartalılar sizin kıymetinizi bilsin” dedi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartaliyim

18 Mart 2024 Pazartesi 11:11

Ben doğma büyüme Ispartaliyim,48 yıldır aynı tas aynı hamam değişen bir şey yok

Vatandaş

17 Mart 2024 Pazar 12:31

Raylı sistem diye diye oy aldınız seçim kazandınızRaylı sistemi nereye yaptınız

TAHİNCİ KEMAL

17 Mart 2024 Pazar 12:29

ŞÜKRÜ NE YAPTIN 5YILDA ISPARTAYA YOLLAR KIRK YAMALI BOHÇA GİBİ AĞA BABAN AKP 22 YILDA NE YAPTI ÜLKEYE

Ulaşım sıkıntı

17 Mart 2024 Pazar 11:30

Tramvay veya minibüsü ıspartaya getirebilecekmisiniz????

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR