29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

ISPARTA AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Isparta

Isparta AK Parti İl Başkanı Av. Osman Zabun'un ev sahipliğinde coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleşen İl Danışma Meclisi  toplantısına Ak Parti Milletvekili TBMM plan bütçe komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Said Yüce, eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, SKM Başkanları, Meclis Üyeleri ve İl Hatipleri katıldı. İl Başkanı Osman Zabun,TBMM plan bütçe komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Said Yüce Referandum sürecine dair teşkilat üyelerine ve Ak parti'ye gönül ve emek vermiş herkese tek, tek teşekkür ettiler.

 

“BÜTÜN TÜRKİYE’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAMIŞTIR”

 “AK Parti ailesi olarak hem tarihin özneleri hem de tanıkları olduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. Rabbimize hamd olsun ki Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu kutlu yapıda tarih yazanlarla birlikte yol yürümeyi bizlere nasip etti.” diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Osman Zabun, konuşmasını şöyle sürdürdü: “16Nisan Referandumuna milletimizin yüzde 51.4 ile ‘evet’ demesi bütün siyasal yaşamımızı, demokrasi geçmişimizi önemli ölçüde değiştirecektir. Bütün Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Tarih Türkiye’nin kuruluşunu yazarken,16 Nisan 2017’yi yükselme döneminin başlangıcı sayacaktır. Tarih bu günü, 150 yıl sonra milletin ‘her şey bana aittir; söz ve karar sahibi benim’ sözünü de yazacaktır. 16 Nisan kutlanması gereken büyük biz zaferin adıdır. Bu tarih,kriz ve kaoslardan, istikrarsızlıklardan medet umarak milli egemenlikten pay kapmaya çalışanlara, bütün vesayet unsurlarına; milletin dur dediği tarihi yükselişin adıdır.

 

TEŞKİLATLARIMIZ GECE, GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTILAR 

Zabun, "16 Nisan sadece bir referandum değildir.siyaseti, siyasetçileri ve ülkeyi top yekün değiştirecek ve her şeyin milletleştiği bir dönemi başlatacak bir dönemin adıdır 16 Nisan. Artık milletvar, vesayet ve kirli oyunlar yok.” Onun için bu referandum'da bize tevvecüh göstererek yüksek bir oy veren Isparta'lı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi. " Zabun, Ak parti teşkilatlarımız gece, gündüz demeden çalıştılar, rehavete kapılmadan 16 nisan'ın önemi ile hareket ederek Türkiye ortalamasının çok üstünde bir zafer getirdiler. Onun için Allah hepinizden razı olsun dedi. “

 

HER GÖNÜLE DAHA FAZLA GİRMEYE ÇALIŞMALIYIZ”

 İl Başkanı Zabun,sözlerine şöyle devam etti: “Artık dar kapsamlı siyaset, ideolojik saplantılar bir kenara bırakılacak. Hizmet ve proje siyaseti önümüzdeki dönemde siyasetin tek geçerli akçesi olacak inşallah. Hamd olsun, artık kaybedenin koltuğa yapıştığı dönem bitmiştir. Siyaset yenilenecek ve Türkiye çok daha güçlü olacak. Siyasette şiarımız yüzde 51.4’ün dışında kalan herkesi, herkesimi kucaklamak olmalıdır. Mevlana gibi, Yunus Emre gibi olmalıyız. Her gönüle daha fazla girmeye çalışmalıyız. Onların derdiyle dertlenmeliyiz. Sorunları bir evödevi titizliğiyle çözmeye çalışmalıyız. Bizde olmayan belediyeleri kazanmak için ve elimizdeki belediyeleri muhafaza etmek için çok profesyonel olarak çalışmalıyız. "15 Temmuz hain darbe girişiminin final gecesi 16 Nisan olmuştur. Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah.”

 

HOŞ GELDİNİZ, SAFALAR GETİRDİNİZ

TBMM komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,16 Nisan referandumu ile Türkiye üzerinde oynanan ekonomi operasyonlarının sonbulacağını ifade etti. Bilgiç, “Gezi olaylarında ekonomimize nasıl saldırdıklarını biliyoruz. 2013 yılında Türkiye’yi eski Türkiye’nin karanlık günlerine döndürmek istediler. Yaptıkları operasyonlarla dolar yükseldi ve borsa çakıldı. Faizler yükseldi. 16 Nisan Gezi’de karşımıza çıkan ekonomik saldırıların son bulduğu tarih oldu. Hamd olsun, borsamız üst üste rekorlar kırıyor. Döviz önemli ölçüde değer kaybediyor. Siyasi istikrarın garanti altına alındığı Türkiye’de yabancı ve yerli sermaye yatırım hamleleri yapıyor.Birileri bu ülkeyi yalnızlaştırmak istedi. Birileri bu ülkeye diz çöktürmek istedi. 16 Nisan’da ülkemiz dünyaya açık bir mesaj verdi. ‘Recep Tayyip Erdoğan’la ayaktayız, dimdik yükselişimiz devam ediyor’ diyen milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız, inşallah 21 Mayıs’ta sevdasına,aşkına tam geri dönecek. Hayırlı mübarek olsun. ‘Ak parti benim ve arkadaşlarımın sevdasıdır’ diyen Cumhurbaşkanımıza bu danışma meclisi toplantımızla şimdiden aramıza hoş geldiniz, safalar getirdiniz diyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize dönüşü 2001’de hissettiğimiz heyecandan daha fazla olacak. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Millet Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Hep birlikte 2019’a, 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bizler AK Parti Isparta teşkilatı olarak güçlü bir Isparta için, güçlü bir Türkiye için mücadele edeceğiz” diye konuştu. Başkan Bilgiç, Isparta'ya getirdikleri ve getirecekleri hizmetler için bilgiler verdi.Yeni yapılacak A tipi özel elektronik donanımlı cezaevi için arsa tahsisi yapan Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak (KOCA YUSUF)'a teşekkür etti. 21mart tarihinde Ankara'da yapılacak büyük olağan kongre için İl Başkanı Osman Zabun'dan 50 otobüs kaldırılması yönünde istekte bulundu, Daha sonra Bilgiç,"16 nisan zaferi için çalışan emek harcayan bütün teşkilat üyelerine ve katılımcılara ayrı, ayrı teşekkür etti

 YÜCE, "16 NİSAN’DA BATI SINIFTA KALMIŞTIR

Milletvekili Said Yüce, 16 nisan zaferi hepimize mübarek olsun diyerek sözlerine başladı. Yüce,“Onlar ki ‘hayır’cılığa soyundular.Fetö/pdy'in kirli oyunlarına alet oldular. Onlar ki PKK sempatizanlarına Avrupa’da meydanlarını açtılar. Hayırcıların yanında saf tuttular. İçerdende onların işbirlikçileri Millete rağmen onlar adına çalıştılar. Ama hamd olsun kibu Millet yine oyunu bozdu, yine istikrar ve büyük Türkiye, güçlü Türkiye içinMilli iradenin yanında durdular dedi. 16 Nisan sadece Türkiye için değil, umudu ve duası Türkiye olan mazlum coğrafyalar için kan ve gözyaşının bittiği yeniden ayağa kalkacağımız bir dönem olacak. 16 Nisan’da Batı sınıfta kalmıştır. Biz istiyoruz ki Batıda aklıselim olanlar ayağa kalksın, ırkçılıkla ben merkezli siyasetle kendi medeniyetinden olmayanları insan olarak görmeyen anlayış tarihin çöp sepetine atılsın” dedi

BU ZAFERİN SAHİBİ MİLLETİR 

Yüce, "bu zaferin sahibi Aziz milletimizdir. Projenin sahibi AK Parti teşkilatlarıdır. Siyasi hayatımız için önemli kazanımlar sağlayan değişiklikler getiriyor. 18 maddeden oluşan Anayasa değişiklik paketinin 3 maddesi uygulanmaya başladı. 2 Mayıs itibariyle kurucu liderimiz sevdası AK Parti’ye döndü. İnşallah 21 Mayıs’ta yapılacak 3.Olağanüstü kongre ile Cumhurbaşkanımız yeniden Genel Başkanımız olacak.Partisiz bir Cumhurbaşkanı vesayetçilerin yönlendirmesine açık hale gelir. Bunu geçmişte yaşadık. 28 Şubat sürecinde merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel,yaşanan demokrasi ayıbına sessiz kalmak zorunda bırakılmıştır. Demokrasi tarihinde bunun tek istisnası kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Vesayetçilere karşı milletimizden aldığı destekle dik durmuştur” şeklinde konuştu. Toplantı, İl, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanlarına verilen başarı ödülleriyle son buldu

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deniz

08 Mayıs 2017 Pazartesi 10:53

%56 başarımıdır diye kendime sorduğumda şu tablo karşıma çıktı. %56-%52= %4artış. belediye seçimlerine gittiğimde %36 mhp oyu çıkmakta bunun %16sı vermedi diyelim %15 evet verdiyse %56-%15= %41 mv seçimlerine gidersek %44 lük bir oy var o günden bu güne %44-%41=-%3 bu %3 nereye gitti bu kaybı ödüllendirmek ne kadar doğru . 21.05.2017 tarihinden sonraki süreci bekliyorum ben gördüysem reisimde görmüştür bu oranları

....

07 Mayıs 2017 Pazar 12:09

Kış geçermiş ama insan yediği ayazı unutmazmış.sabır arkadaşlar birazdaha sabır.şurada 2019 az kaldı sayılır.çok mu zor.şu hastanede şirketlerde bir tane ak partili müdür amir getirmek çok zormu.ak parti neden bu kadar aciz oldu.mum ışığı dibini görmezmiş.ama şu var insanlar bu durumu görüyor.akp ye olan düşünceleri değişiyor.chp yi görmüyormusunuz.adamlar davasında sonuna mücadele ediyor.ben ak parti olarak iktidar olacağım.sen c...h.p olarak geleceksin hastanede kendi adamını müdür yapacaksın.

Chp li adam

07 Mayıs 2017 Pazar 11:55

Adam chp li arkadaş..varıpta akp li birinimi getirecek.adamın umurundamı.hastanede bu doruma dur diyecek ola şu ana kadar çıkmadı.zaten çıkmasıda beklenmiyor.

Siz halada şuçlu arıyorsunuz.

07 Mayıs 2017 Pazar 10:03

Şu şehir hastanelerin başı ve sorumlusu kim arkadaş.bu yetkili insanlar buna izin verdiği için ve musade ettiği için şuanda sıkıntılar var.ben ak parti sayesinde yönetici olacağım.ve yeni hastaneye şirkette olsa chp li amir müdür atanmasına izin vereceğim.haaa orada duracaksın arkadaş.

Heyy yavrum heyy

07 Mayıs 2017 Pazar 09:56

Yaaa kardeşim Amerikayı keşif etmeye gerek yok.durum ortada.diyorsunuzki şehir hastanesinde yöneticilerin hepsi chp li diyorsunuz.normaldir.neden derseniz cevabı çok açık..G.s. liğe bakın.

Keriman

07 Mayıs 2017 Pazar 02:16

Fetöyle mücadele adına, kadroları CHP ye teslim ettiler. CHP iktidar olsaydı, ancak bu adamlar iş başına getirilirdi.

Sa.as şehir hast.

07 Mayıs 2017 Pazar 00:44

Şu yapılan yorumlar çok yerinde ve çok doğru yazılmış yorumlar.gidin bakın iddia edilenlerin çoğu sözcü cumhuriyet hürriyet gazetesi okuyan guruptan.siz halada herşey yolunda sıkıntı yok diye düşünmeyin.bu hastanede şirketler bazında yönetim olarak sıkıntı çok.lütfen bir el atın.

Çok doğru

07 Mayıs 2017 Pazar 00:31

Tabi çok doğru. bir zamanlar g.....s...olmadan önce sosyal demokrat ve chp ye toz kondurmayan birileri vardı.

Vasfiye

07 Mayıs 2017 Pazar 02:13

Dün dündür bugün bugündür,. O, genel Sekreter olmadan önceydi.

Lütfen

07 Mayıs 2017 Pazar 00:26

Sayın il başkanı ve sayın vekilim lütfen şu hastanede akp li olarak gösterebileceğimiz bir kişi var.bu arkadaşımız Sü........ kendince birşeyler yapmaya çalışıyor ama yetersiz kalıyor.Bu yüzden vallahi bir el atsanız çok iyi olacak.değilseki 2019 seçimlerinde koca hastaneden ak partiye 100 tane oy zor çıkacak.

Sağ salim

07 Mayıs 2017 Pazar 00:16

On beş yıldır ak partiye oy vermiş biri olarak artık diyorumki: bundan sonra oy vermeyeceğim.oyumu artık CHP ye vereceğim.çünkü bütün yetkililerimiz ve müdürlerimiz şeflerimiz çoğu CHP Lİ. Bu yüzden CHP YE OY VERECEĞİM.EN AZINDAN İŞİMİ GÖRDÜRÜRÜM.BİRAZDAHA İYİ YERDE ÇALIŞIRIM.Ben şahsen böyle bir karar aldım.kimse kusura bakmasın.

Hastane personeli

07 Mayıs 2017 Pazar 00:09

Aşağıdaki yorumları okudum da hiç şaşırmadım.çünkü hastanede öyle bir isim varki 2009.2011.2013 te ak partiye facebook üzerinden olmadık hakaret ve kü........ eden vatandaş şimdi başımıza çok iyi bir konumda müdür oldu.ben şimdi bu olaylara dur demeyen ak partiye nasıl oy veririm.tabiki vermeyeceğim.bu yüzden gün geçmeden şu işlere bir el atsanız iyi olacak.değilseki atı alan üsküdarı geçmiş olacak.ozaman çok geç olacak.

Sultan ......

07 Mayıs 2017 Pazar 00:01

Şehir hastanesi çok yakında yaşanan sıkıntılardan ve akp ye düşman olanların sözü geçtiği ve bazı kişilerin bazı millet vekillerinin sekreteri iken malum yerelere sorumlu olarak gelmeleri.yani sözün bittiği yer diyorum.

Dr

06 Mayıs 2017 Cumartesi 23:58

CHP li görmek isteyen Sağlık yönetiminin en başına baksın.

Hastanede şirket çalışanı

06 Mayıs 2017 Cumartesi 23:54

Kendil çal kendin oyna diyen arkadaş kim bilmiyorım ama çok güzel anlatmış.ben ak partiye oy vermiş biri olarak çok şaşırıyorum.acaba diyorum şu anda ülkede ak parti değilde başka bir partimi iktidar diye düşünüyorum.yaa vallahi ben ak partiliyim demeye korkuyorum.neden derseniz elimi sallasan amir şef müdüre çarpacak.çoğu muhalif bunların.ama sağ olsun bu davayı bu bayragı sallayan çok zorda olsa ****ürmeye çalışan bir kişi var.bu ismi herkez biliyor.buradan yazarsam bu çocuğa zarar gelir.

Filistin'den ibret almayan akp

06 Mayıs 2017 Cumartesi 23:32

Memleket parsel parsel satılıyor. Şimdi de Karadeniz de Araplara mülk satışına başlıyorlar. YouTube san bakın. Bir de vatandaşlık vereceklermiş. Siz burda birbirinize plaket vermeye devam edin.

Kendin çal kendin oyna

06 Mayıs 2017 Cumartesi 22:56

Artık bazı şeyleri dikkat etme zamanı gelmedimi.Şehir hastanesinde çalışan bir yeğenim var.bana söylüyor.dayı diyor.ne kadar ak parti düşmanı varsa hepsini amir memur müdür yapmışlar diyor.ben gittim bir kaç kişiyle görüştüm.hepside aynı şeyi söylüyor.hocam diyor utanmadan ak partiye kü.... ediyor birde başımıza müdür olmuş diyor.ya beni savunmayan korumayan partiye ben birdaha oy verirmiyim diyor.vallahi vermem diyor.bu yüzden şehir hastanesindeki siyasi yapılanma çok kötü.hepsi c........hpli

Dinar'lı Coşkun

06 Mayıs 2017 Cumartesi 22:24

Kadir Dal'ı tebrik ederim, adam ön safta durmak, fotoğraf karesine girmek için hiç efor sarfetmiyor, doğal 1 insan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR