28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA 2015 YILINDA 74 MİLYON İLAVE ÖDENEK ALDI

ISPARTA 2015 YILINDA 74 MİLYON İLAVE ÖDENEK ALDI

Isparta

Hizmet sunan projelerde kullanılmak üzere sadece SON İKİ HAFTA İÇERİSİNDE 17 MİLYON EK ÖDENEK Isparta’ya aktarıldı. 2015 yılı içerisinde bunun gibi defalarca ek projeler için ilave ödenek alındığını da hatırlatmak gerekir. 2015 yılında yatırımlar ve hizmetler için Isparta’ya gönderilen ekstra ödenek 74 Milyon.

BÜTÇENİN 8 KATINDAN FAZLA

2015 yılı Isparta Özel idaresi yatırım bütçesi olan ve Maliyıl içerisinde illerin nüfus verileri baz alınarak oluşturulan 9 Milyon TL’nin8 katından fazla. 74 Milyon ilave paradan tahsisli ödenekler çıkarıldığında dahi, normal yatırım bütçesinden 5 kat fazla ek para Hükümet tarafından özel idareye aktarıldı.

SADECE SON İKİ HAFTADA 17 MİLYON GELDİ

Bu durum Hükümetin Isparta’ya yapılması gereken hizmetler karşısındaki olağanüstü hassasiyetinin ifadesi. Sadece son iki hafta gibi kısabir sürede Vali Vahdettin Özkan’ın girişimleri sonucu 17 Milyon TL’lik ilaveödenek İl Özel İdaresi hesaplarına aktarıldı. Milletvekili S.Sadi Bilgiç’in Bütçe Komisyonu’ndaki aktif tavrı ve konumunun Özel İdarenin yasal/özkaynaklarına ilaveten ödenekleri artırmada önemli rolü var.

VALİ ÖZKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Özkan, Özel İdare’nin yasal/öz kaynaklarına ilave ödeneklerin artırılmasında ve bu ödeneklerin kısa bir sürede ilimize aktarılmasında emeği geçen, Kalkınma ve Maliye Bakanlıkları ile Isparta Milletvekillerine, Isparta halkı adına teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR