29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA 15 TEMMUZ’A HAZIRLANIYOR

ISPARTA 15 TEMMUZ’A HAZIRLANIYOR

Isparta

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen ancak kahraman milletimizin cesareti ve onurlu direnişi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile önlenen darbe girişiminin yıl dönümünde covid-19 tedbirleri elden bırakılmadan etkinlikler gerçekleştirilecek. 

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta’da son günlerde covid-19 vakalarının çoğalmaya başladığını belirterek 15 Temmuz etkinliklerinin kalabalık ortamlarda bu yıl maalesef yapılamayacağını belirtti.

Ulusal Bayram ilan edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri Isparta’da Şehitlik ziyareti başlayacak. Şehit aileleri ve gaziler evlerinde tek tek ziyaret edilecek. 15 Temmuz’da Isparta’da yapılacak diğer bir etkinlik ise temeli geçtiğimiz yıl Eylül ayında atılan ve şu günlerde ise inşaat çalışmaları biterek tefrişat ve çevre düzenlemesinin devam ettiği sosyal tesislerin açılışı gerçekleştirilecek. Sosyal tesis binası  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneği bünyesindeki Aziz Şehitlerimizin yakınları ve Kahraman Gazilerimizin hizmetinde olacak.

Bunun yanında

• “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nün önemini göz önünde bulundurularak Isparta Belediyesi şehir merkezinde, İl Özel İdaresi ise köylerde etkinlikler düzenleyecek.

• 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na vatandaşların duygu ve düşüncelerini yazabilecekleri anı defteri konulacak.

• İl Müftülüğü tarafından belirlenen bir camide Mevlid-i Şerif okutulacak.

• Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanına fidan dikimi ve  bakımı gerçekleştirecek.

• İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışması düzenlenecek.

• Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gönüllü gençlik liderleri ile 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapılacak etkinliklerde görev alacaklar.

• Isparta Ticaret ve Sanayi odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından esnaflara ve vatandaşlara bayrak, maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirilecek.

• Pandemi tedbirleri elden bırakılmadan saat 20.00' den itibaren demokrasi nöbeti 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile STK, ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla 50 kişilik gruplar halinde dönüşümlü olarak demokrasi nöbeti icra edilecek.

• 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı saat 00.13’te tüm camilerimizde Sela okunması ile demokrasi nöbeti devam edecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

06 Temmuz 2020 Pazartesi 03:20

gerçekleri yazıyoruzda yayınlamıyorlar

Para nerde? Fetö orada!

05 Temmuz 2020 Pazar 00:32

Avrupada yeni siyasi tariki maskeleri altında gene yeniden milleti Allah ile aldatarak, Zekat, sadaka, Kurban, dünyanın çeşitli yerlerinde açlık çeken ülkeleri bahane ederek yardım bağış vb.para toplayarak yeniden güç elde etme peşindeler, fakat millet eskiden Fetö bağlantısı olup, gene böyle din üzerinden para devşirme derdinde olan hiç kimseye güvenmiyor artık, artık herkes fakire eliyle ulaştırmaya çabalıyor Zekat Fitre fidye adak vb fakire yoksula olan borçlarını!!

Halk

04 Temmuz 2020 Cumartesi 22:49

Kölne filan gitmeyelim fetöyü aramak için Isparta’da yapılan imar planı tadilatları mahkemeye kanunsuz olduğu için verildi bu imar planı tadilatlarındaki yer sahiblerine baksak fetöyle bağlantıyı direk anlarız ama sesimizi duyuramıyoruz

Musa

04 Temmuz 2020 Cumartesi 22:43

Kölnde toplantı yapıldı diyen kişi çok uzaklara gitme Isparta’da şükrünün yaptığı imar planlarına bak usülsüzlüklere bak fetöyle olan ilişkisini anlarsın adamlar hala partinin ve halkın içinde

Köln’de toplantı düzenledi

04 Temmuz 2020 Cumartesi 17:06

Toplantıda iflasın eşiğindeki FETÖ bağlantılı şirketlerin kurtarılması için başka isimlerle aile yakınlarına devredilmesi planı ele alındı. Ayrıca yurt dışında yeni medyaya ağırlık verilmesi, bulunulan ülkelerin dini kuruluşlarıyla temasa geçilmesi, örgütün etkili olduğu camilerin artırılarak ve cemaatten para toplanması da değerlendirildi.Son güncelleme: 01:59 28.06.2020 Alıntı: Sözcü Gazetesi

Kaynakları kesilen FETÖ

04 Temmuz 2020 Cumartesi 17:03

Türkiye'den para kaynağı da kesilen FETÖ, zordaki şirketleri kurtarmak, yaraları sarmak ve imaj tazelemek için, Almanların koruma kalkanı altında Köln yakınlarında zirve topladı. Geçen hafta sonu yapıldığı belirtilen ve Köln'deki bir Türk restoranında yemekle biten toplantılara yaklaşık 40 kişi katıldı. Örgütün Almanya ve bazı bölge imamları da toplantıya gelirken, şüphelendikleri bazı kişiler ise özellikle bu toplantıya çağrılmadı. (Alıntı: Sözcü gazetesi)

!!!!

04 Temmuz 2020 Cumartesi 16:58

https://www.takvim.com.tr/dunya/2017/03/3y-1/almanya-camilere-el-koyup-fetoye-teslim-edecek

Fetö'nün vurmak istediği kuşlar!

04 Temmuz 2020 Cumartesi 16:45

Fetö kendisine karşı ümmeti uyaran yapıların medrese ve tariki cemeatlerin içerisine sızarak bir taşla iki kuş vuracaklar! Hem dini devleti milleti ifsad pilanlarına ****arda kendilerini ****yerek ulaşaklar, hem ****ardan bilinen fâsıkların ifsadı ortaya çıktığında medrese ve tariki ve siyâsi kurum ve stk'lar kapatılmasına sebep olmak hedefleri hâin Fetö örgütünün renklendirme projesi!

Tarikat ve medreseleri kullanacaklar!

04 Temmuz 2020 Cumartesi 16:31

Fetö 2010'da avusturyadan başlıyarak bütün avrupa ülkelerinde renklendirme projesi kampsamında bütün tariki siyasi dini kültür dernek ve cemiyetlerini ele geçirdi! mahrem imamları avrupada özellikle Almanyada yeni tariki cemeatlerde ve siyasi teşkilatlarda, bütün camilerin yönetimlerinde gene en ön saflarda cirit atıyor, fitne fesat yaymaya devam ediyorlar! Kripto imamlar tarikat siyaset dernek cami heryerdeler; insanları kendi güdümlerinde olan teşkilatlara biat ettirmeyi farz ilan ettiler!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR