19 Mart 2024 Salı

ISPARTA, TÜRKİYE’YE ÖNEMLİ BİR MESAJ VERDİ

ISPARTA, TÜRKİYE’YE ÖNEMLİ BİR MESAJ VERDİ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenledikleri fener alayı ve halk konserine vatandaşların yoğun katılımı dolayısıyla teşekkür etti. 7’den 70’e, siyasi görüşü, partisi, mezhebi ne olursa olsun Isparta halkının Cumhuriyet’ine sahip çıktığını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Gerek fener alayı, gerekse halk konseri ile birlikte Isparta, Türkiye’ye önemli bir birlik mesajı vermiştir” dedi.

Isparta Belediyesinin organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı ve Kaymakkapı Meydanında düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan ve Mustafa Yıldızdoğan konserine binler akın etti. Konser öncesinde vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle belediye binası ile Kaymakkapı Meydanı arasında yer alan Mimar Sinan Caddesini hınca hınç doldurdu. Yine konser alanında da binlerce vatandaş Ahmet Selçuk İlkan ve Mustafa Yıldızdoğan konseri ile coştu.

Isparta’da yaşayan vatandaşların fener alayı ve halk konserine gösterdikleri yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza olağanüstü bir katılım oldu. Belediye binamız ile Kaymakkapı Meydanı arası vatandaşlarımız tarafından hınca hınç dolduruldu. Bizler büyük şansa sahip bir milletiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk birleştirici, yenilikçi essiz bir lider. Bizi birlikte tutacak olan Atatürk’tür. Gerek fener alayında, gerekse konserimizde hiçbir ayrım olmadı. Her siyasi partiden, her mezhepten, her görüşten 7’den 70’e vatandaşlarımız katılım gösterdi. Isparta, Türkiye’ye önemli bir mesaj verdi. Türk milleti Atatürk’süz yapamaz. Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimize katılan her bir vatandaşımıza şükran ve minnet duygularımla teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının gelecek yıllarda çok daha iyi olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR