23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'YI SAĞLIKTA BİRİNCİ .YAPTIK

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, seçim kampanyası kapsamında Özel Davraz Yaşam Hastanesi çalışanlarını ve hastaları ziyaret etti. Kurt, çalışanlara ve hastalara karanfil verirken, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Isparta

Sağlıkta Türkiye'nin lider kenti olma özelliği taşıyan Isparta'nın, bu marka değerine katkı sağlayacak çalışmaların süreceğini belirten Kurt,  Isparta'yı sağlıkta birinciliğe taşıyanın AK Parti iktidarı  olduğunun altını çizdi.  
Sağlık yatırımlarında  hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını kaydeden Kurt  Sağlık memnuniyetinde  ülke birincisi olan kentimizin, Akdeniz bölgesi başta olmak üzere , Türkiye'de marka olma yolunda daha ileri safhalara taşınmasının sözünü veriyoruz" dedi. Isparta'da son olarak Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Sağlık Müdürlüğü binalarının açılır hale geldiğini, Şehir Hastanesi'nde inşaatın yüzde 40'nın tamamlanarak 2016 yılı sonunda hizmete gireceğini aktaran Kurt "Tabi mevcut hastanelerin buraya taşınmasının ardından  çevrede  yaşayanların ve esnafın  faaliyetlerinin devamlılığı için projeler uygulayıp  yatırımların önünün açılmasını da sağlayacağız" diye konuştu.  Kurt, Isparta'da alkol ve uyuşturucu bağımlılığına karşı mücadelede bir AMATEM kurulması için de çaba sarfedeceklerini sözlerine ekledi                     

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sengetli

16 Ekim 2015 Cuma 09:41

valla çok gezsende karanfil dağıtsdanda 3,sıradan çok zor.hatta imkansız.boşa geziyon boşa.

ayşe

15 Ekim 2015 Perşembe 14:56

aynı şeyleri yapmanız temennisiyle gerçi bizim vekillerden hiçbirisi böyle değile benziyor ama işte

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR