27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracına yönelik bombalı saldırıda şehit olan 3 polisten 29 yaşındaki Sezgin Uludağ'ın Isparta'da oturan ailesine acı haber ulaştı.

Isparta

 Nusaybin İlçesi'nin Üçyol Mevkii'nde devriye görevi yürütenzırhlı polis aracına PKK'lı teröristler dün saat 23.40 sıralarında bombalısaldırı düzenledi. Zırhlı aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan tahrip gücüyüksek bombanın uzaktan kumandayla infilak ettirilmesi sonucu, araçta bulunan1'i komiser 3 polis şehit oldu, 1 polis memuru da ağır yaralandı.

 

Saldırıda şehit olan 3 yıllık polis memuru Sezgin Uludağ'ınIsparta merkez Hisar Mahallesi'nde oturan annesi Selver ve babası MehmetUludağ'a acı haber geldi. 3 erkek kardeşin en küçüğü olan ve yılbaşından 1 ayönce Nusaybin'e tayin olan Sezgin Uludağ'ın baba evine Türk bayrağı asıldı vetaziye çadırı kurulması için çalışma başlatıldı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cevdet Akgün

16 Eylül 2016 Cuma 10:23

Allah Ailesine sabrı Cemil İhsan versin ruhuna eş fatiha

Ahmet YÜCEL

16 Eylül 2015 Çarşamba 14:42

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başta en yakınları ve sevenleri olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun.

sengetli

16 Eylül 2015 Çarşamba 10:53

allah rahmet eylesin.allah acılı ailesine sabırlar versin.pkk terör örgütünün allah binkere belasını versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR