19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ !

ISPARTA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ !

Isparta

Hakkari Yüksekova’da, PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Piyade Uzman Çavuş Murat Özer'in acı haberi geldi. Şehit aileleri gelen acı haberle yasa boğuldu.

Bu sabaha karşı Hakkari Yüksekova Hisar Dağı bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada Yüzbaşı Özgür Çevik ile Uzman Çavuş Murat Özer şehit oldu, 5 asker yaralandı.

2011-2015 yılları arasında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi’nde öğretmen ve Bölük Komutanı olarak görev yapan, Eğirdir sevdalısı Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in Şehit haberi ilçemizde de büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Aslen Sivas’lı olan Çevik’in şehit haberi İzmir-Aliağa ilçesindeki ailesine ulaştırıldı. Aile, şehit haberini alır almaz evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Haberin duyulmasının ardından mahalle sakinleri de şehit evine akın ederek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in 6 kardeş olduğu ve bekar olduğu kaydedildi. Şehidin bir kardeşinin ise Gölcük’te askerlik yaptığı öğrenildi.

Şehidimiz Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik, Aliağa’da son yolculuğuna uğurlanacak. Eğirdir’deki silah arkadaşlarının da törene katılacağı öğrenildi.

Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fırtına

20 Ekim 2016 Perşembe 17:38

Mahmut USLU. Sadece o gece bankamatiğe koşanlarmı sadece. Bunlara açılıp kanka olanlar öbürküne ne istediyse verenler ve en önemlisi bunları görüp hala bunu yapanlara kömür makarna alıp oy veren andaval mallar utanmasınmı. Bu olanları ****ar ağlamasın diye haber yapan mal haberci sanatçı yetmez ama evet diyen davar utanmasınmı. Esas katiller terörisler bunlar.Bunların anasına söylenecek sözümüz var.

mahmut aksu

20 Ekim 2016 Perşembe 15:44

Değerli ailesine başsağlığı dilemekten başka bir şey yapamam. Darbe gecesinde vatan can derdine düşmüş iken, utanmadan bankamatiğe koşanlar utansın. Darbe bitmiş, ülke kurtulmuş garibanlar tankların altında katledildikten günler sonra sığınaklardan kafalarını çıkarıp bakanları, çözüm sürecinde 7 yıldızlı otellerde tıka basa tıkınan aydınları, darbeden sonra saha ya çıkıp konser verenleri, darbe nöbetlerinin en önünde şov yapan zavallılar mutlumusunuz? sözlerim gerçek nöbet tutan halka değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR