20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'YA ŞEHİD ATEŞİ DÜŞTÜ!

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılarla çıkan çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Engin Şahin şehit oldu.

Isparta

Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağının ilan edilmesini ardından güvenlik güçleri kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor.İlçenin Yenişehir Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde PKK'lılarla çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Engin Şahin ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan asker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Nusaybin'de PKK'lıları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçlerinin operasyonları sürüyor.

ISPARTA’NIN DAMADI

16 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Engin Şahin,Diyarbakır’da görev yaparken geçici görevle gittiği Mardin Nusaybin’de şehit oldu. Acı haber Diyakbakır’da oturan eşine ulaştırıldı. 3 çocuk babası Engin Şahin’in eşinin ise Isparta’nın Sorkuncak Köyü’nden olduğu öğrenildi. Şehidin kayın validesi Azime Sürücü’ye ise acı haber Isparta’da verildi. Azime Sürücü, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Uzman Çavuş Engin Şahin’in memleketi Edirne’ye götürülmek üzere yola çıktı. Şehidin ise yarın Edirne’de toprağa verileceği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

umut

10 Mayıs 2016 Salı 19:53

mekanı CENNET OLSUN :(

Allahtan Rahmet

09 Mayıs 2016 Pazartesi 23:44

Ahh Azime teyzem 1 tane öksüz torunun vardı ona bakıcam diye dişini tırnağına takardın. 3 öksüzün daha oldu, imtihanın ne ağır imtihanmış Azime Teyzem Allah Sabırlar versin.

Ispartalı oğlan

09 Mayıs 2016 Pazartesi 23:40

Ne şehidi kardeşim. Adam boşu boşuna öldü.Onun ölüsüne kelle deyip teröröist öcalana sayın diyenlere oy verdikçe askerler boşu boşuna ölmeye devam edecek.

Onur

12 Mayıs 2016 Perşembe 11:32

Bir şehid için boşu boşuna öldü denir mi hiç? 7 düvel ile verilen bir savaş var. Bu savaş sadece ülkemiz için değil, bu savaş dinimiz içinde veriliyor. Ama senin gibi soysuzlar ne anlar. Şehid haberinden bile siyaset yaptığına göre; paralel yapının adamısın. Din adı altında yaptıklarınızın hesabını RABBİM sizden soruyor. Halen uyanmadınız mı?

yasar kayacan

10 Mayıs 2016 Salı 01:49

senin savunduğun bahceli bana bir saatliğine yetki verinde kandildeki cudideki teröristleri yerle yeksan edeyim derken 1999 ve 2002 yılında yetki verildi o yetkiyle öcalana ödül veren bahceli değilmi idam yasasını kaldırmasıyla.ipi alıp milliyetci erzurumlulara alında siz asın ben asamam diye nara atanı bir düşünsene

Hakkı

09 Mayıs 2016 Pazartesi 22:28

Ölen değişmedi

mehmet tav

09 Mayıs 2016 Pazartesi 22:18

Vatan saol mekanin cennet olsun

VEDAT

09 Mayıs 2016 Pazartesi 20:43

ALLAH RAHMET EYLESİN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR