19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'YA KAZANDIRILAN EN BÜYÜK YATIRIM!

Akfen İnşaat tarafından kamu-özel sektör işbirliği modeliyle yatırımı üstlenilen 755 yatak kapasiteli Isparta Şehir Hastanesi’nin yapımı hızla devam ediyor.

Isparta

ISPARTA'DA 198 bin metrekare alana yapılacak şehir hastanesini çalışmaları hızla devam ediyor.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'in yoğun çabaları sonucunda Isparta'ya kazandırılacak olan Şehir Hastanesi inşaatı Cumhuriyet tarihinde Isparta'ya tek seferde yapılan en büyük yatırım olacak.Belirlenen süreden önce tamamlanması beklenen hastanenin kuş bakışı fotoğrafları çekildi.

Şehir Hastanesi yapımı tamamlandıktan sonra Isparta'ya ciddi farklılık yaratacak. Isparta'da Hem sağlık hizmetleri kalitesi hem de Isparta ekonomisindeki farkı hissedilecek. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rana ceylin

31 Ağustos 2015 Pazartesi 21:36

Hastane esnafi olarak magdur olacakmiyiz ?

Faruk

31 Ağustos 2015 Pazartesi 06:59

Herhalde bu eser denilen hastaneden Ispartalıya ilkbaşta otopark ücreti binecektir. Kantin ürünleri kazık fiyat olacaktır. Muayene ve diğer hizmetlerden ne geleceğini bilmiyoruz. Başka şehirlerde direkt devlet devasa hastaneler yaparken Ispartaya özel işletme yapılması biraz garip. Bu özel yapımın Ispartaya özel bi muameleside olacakmı?

hummet

31 Ağustos 2015 Pazartesi 12:33

kardaş burudra git. Allah düşürmesin ama. Oradap otopark bedavaymışş.. niye kendini sıkıyorsun kii

doğruları bilelim

31 Ağustos 2015 Pazartesi 00:15

bu projenin arkasındaki güçler cumhurbaşkanımız ve süreyya sadi bilgiçtir boşuna nemalanmayalım

sanayı

30 Ağustos 2015 Pazar 23:45

yenı sanayı keresteciler hastane bir arada olmaz onun icin tokıye yaptıralım yeri hazir sanayı bölgesi başkan verdı söz müjde sizde döki müşdesini evden önce bekliyor esnaf acıklamayı hizmetiniz var azda sanayının derdini bilenin yanında olunsayın vekıllerım

YUSUF YUSUFF

30 Ağustos 2015 Pazar 23:02

bu hizmeti Isparta kazandıranlar dan allah razı olsun .. bu hastane 2013 yılın da çok tan bitmiş ve hizmete girmiş olacaktı..ama buna engel olanlar belli bunları bütün Ispartalı biliyor.böyle bir hastane ye engel olmak büyük vebaldir.ben şahsen hakkımı helal etmiyorum..

secim

30 Ağustos 2015 Pazar 22:51

Ne alaka tayyip baba sagolsun olecek ordek gerigeri yuzermis degismesi lazim bosuna oyalamayin yoksa yazik olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR