29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'YA GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİNİZE İNANIYORUZ

ISPARTA'YA GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİNİZE İNANIYORUZ

Isparta

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve beraberindeki oda başkanları ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e başarı dileklerini ileten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, “Esnaf ve sanatkarlar teşkilatı olarak Isparta’ya yapacağınız hizmetlerde her zaman yanınızda olacağız. Kutsal bir göreve talip oldunuz. Isparta'ya güzel hizmetler vereceğinize inanıyoruz. Görevinizde başarılar diliyoruz Allah mahcup etmesin” dedi.

Amaçlarının şehri daha ileriye götürmek olduğunu söyleyen ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Yıllarca bizler ticaret ve sanayi odasında, sizler esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinde kardeş kuruluş olarak Isparta’mıza hizmet verdik” şeklinde konuştu.  

Belediye Başkanı Başdeğirmen,  Mehmet Aybatılı’nın hem belediye eski başkanı hem de esnaf teşkilatı başkanı olduğunu hatırlatarak, “Sizlerin de fikir ve tecrübelerinizden istifade ederek, karşılıklı istişare içerisinde şehrimizi daha iyiye götürmek için çalışacağız. Hedefimiz şehrimizin yaşam şartlarını çok daha yüksek seviyelere taşımak. Esnaf arkadaşlarımızla birlikte yıllarca birlik beraberlik içerisinde çalıştık. Bundan sonra da çok daha iyisini, daha fazlasını yapabilmek için çalışıyoruz” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

22 Nisan 2019 Pazartesi 14:17

Sayın Başkanım, göreviniz hayırlı olsun, ilk işiniz toplu konutu yaparak milletin gönlünü fethetmek olsun.

Reis Için Değişim

22 Nisan 2019 Pazartesi 03:32

vatandaşın riclarınıunutan Ispartanın tüm vekileri o makamlara sizi millet getirdi şuanda Türkiyenin en etkili 3 akp vekil ıspartada verilen notlara sözlere dönüş yok Reis ne dedi önce millet Reise imza toplayıp şikayetmi edelim orda burda mikrofonda ekranda konuşmakla olmuyo iya bi tele bakın arıyoz bogle giderse yemin billah imza toplayip Reise iletecegiz nerde sözler seçim öncesi verilen

Hak HakEdenindir

22 Nisan 2019 Pazartesi 02:31

zafere giden yolda gece gündüz zafere inanarak yol arkadaşı olan gönül dostları hak sizi biliyor

huylu huyundan vazgeçmez

22 Nisan 2019 Pazartesi 02:12

tüm devletlerin osmanlının yıkılmasının en büyük sebebi içerdeki hainlerin yuzlerini gizleyip orgutlenip 5 sene sonra kaleyi içerden yıkması içerde düşman askerlerine yer verirsen şad mad olursun

Hak Adalet Hukuk

22 Nisan 2019 Pazartesi 02:00

Ak Sevdalılardan Reise yakında bir mektubumuz olacak

??????????

22 Nisan 2019 Pazartesi 01:24

Şükrü Başkanı tebrige gelenlerin çoğu seçim öncesi iyi parti ve yzg yanlılılaları eski dyplileler bu işde bir gariplik var seçim zamanı şükrü başkanın kaybetmesi için çalışanlar makam ziyaretinde şehrül Emin herkesimi kucaklıyor helal olsun ama bu seçim kimlerle kazanıldı???????

Esnaf

21 Nisan 2019 Pazar 07:37

Akparti kazanmasin diye elinden geleni yap şimdide kuyruğu kıstır ziyarete gel

beş

20 Nisan 2019 Cumartesi 21:17

baksen :)

Burçin

20 Nisan 2019 Cumartesi 20:49

Çok kutsal bir görev. Belediyelerin milyonlarca liralık borçlarını görünce bundan kutsal iş mi ola diyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR